ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα κακώς κείμενα και για την γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ, 8 Δεκεμβρίου 2012.

Συνεδριάζει το Σάββατο η νέα Κεντρική Πολιτική Επιτροπή των 301 μελών που αναδείχτηκαν από την πρόσφατη Συνδιάσκεψη ώστε να ορίσουν την νεα 35μελή Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η νέα 35μελή Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ θα τον οδηγήσει έως το Συνέδριο του Μαΐου.

Στο Συνέδριο του Μαΐου θα διαμορφωθεί οριστικά η ηγετική ομάδα που θα οδηγήσει το κόμμα στις εκλογές, και σαφώς χρειάζεται ηλικιακή ανανέωση διότι σύμφωνα με όσα ακολουθήθηκαν στο πρόσφατο συνέδριο υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια ως πρός την ηλικιακή ανανέωση.

Στο εσωτερικό της κάθε συνιστώσας ή της κάθε τάσης γίνεται μεγάλη συζήτηση τόσο για το ποιοι θα οριστούν, όσο και για το ποιοι θα τεθούν στη διάθεση του σώματος για την εκλογή τους, και δεν λείπουν οι αντιδράσεις απο αρκετά μέλη που πιστεύουν στην ηλικιακή ανανέωση.

Δεν νοείται κόμμα το οποίο τιτλοφορείται Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς και η βασική διαπίστωση είναι συντήρηση αναχρονιστικών πρακτικών χωρίς ίχνος ριζοσπαστισμού και επένδυση στην νεα γενιά που βάλλεται περισσότερο όλων.

Θα εκλεγούν 18 μέλη ενω 17 μέλη της Γραμματείας θα είναι διορισμένα,
ένα από κάθε συνιστώσα, ώστε να υπάρξει συνολική εκπροσώπηση.

Η νέα Γραμματεία θα εκλέξει με τη σειρά της μια 9μελή Διεύθυνση, η οποία θα διαθέτει την ευθύνη για την καθημερινή λειτουργία του κόμματος, βέβαια έως την ενοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ θα εξακολουθούν να λειτουργούν και οι συνιστώσες.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Yστερόγραφο: Κάποιοι άνθρωποι αλλοιώνουν τον χαρακτήρα οπουδήποτε, και ειδικά όταν εντός αριστερών κομμάτων υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ακολουθούν διαδικασίες λαθεμένης νοοτροπίας. « Εγω είμαι παλαιότερος, οι άλλοι είναι νεότεροι, οπότε πρέπει να πλαισιώσω ΕΓΩ »


*Αρκεί να ρίξει μια ματιά κάποιος σε οτι ίσχυσε στα ερτζιανά στη Χώρα μας (Μετά το βρώμικο 89 και τις ενέργειες του συμπολίτη μας Μητσοτάκη) ώστε να πιστοποιηθεί πως χαρακτηρίζεται οτι ίσχυσε και ισχύει. Βέβαια σε αυτη τη περίπτωση δεν υπάρχει ριζοσπαστισμός... υπάρχει διαπλοκή, προδοσία, και ξεπούλημα, όμως γνωρίζουμε τι ίσχυσε, και τι ισχύει. (Φρόντισαν επιμελώς να μην χορηγήσουν ΤΙΠΟΤΑ στους πρωτεργάτες, και να τα ξεπουλήσουν ΟΛΑ στους γνωστούς ............... οι οποίοι αλλοίωσαν και τον χαρακτήρα του κοινοβουλευτισμού, και ευτέλισαν απόλυτα το πολίτευμα.)
(Εαν ο Ιστορικός του αύριο χαριστεί στον Μητσοτάκη και οτι ίσχυσε ώστε να αλλοιωθεί συνολικά ο χαρακτήρας του πολιτεύματος στην Ελλάδα, θα κάνει έγκλημα. Και συνήθως στην Ελλάδα εγκληματούν κατά της Ιστορίας παραποιώντας σκόπιμα την αλήθεια)
Ασυνχώρητος, ανεύθυνος, όπως και το δεκανίκι του εκείνης της περιόδου Κ.Κ.Ε, που απο κοινού καπηλεύτηκαν τους αριστερούς πρωτεργάτες πρός όφελος της πλουτοκρατίας και του κομματικού συμφέροντος, και συνεχίζουν ως κόμμα το παραμύθι των μονοπωλίων της πλουτοκρατίας.
*Αρκεί η ανευθυνότητα, η ο δόλος μίας κίνησης κάποιου μια χρονική περίοδο ώστε να υπάρχει διαδοχικά αναπαραγωγή είς το αἰώνιο βεληνεκές. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα κακώς κείμενα και για την γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">