ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμαρχε έχεις τη διοίκηση του δήμου;

ΠΕΜΠΤΗ, 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Α
πο ένα σημείο αναφοράς όπως είναι η ημερομηνία ανάληψης της ευθύνης διοικήσεως του Δήμου Γλυφάδας απο τον Κώστα Κόκκορη και τη παρέα των πρασινοφρουρών και κομματικών μελών του ΠΑΣΟΚ μέχρι σήμερα  κλείνουν δυο χρόνια κακοδιοικήσεως. ,,,,

Όταν ανέλαβε ο  δήμαρχος ήδη ήταν πλήρως ενημερωμένος (είχαν προηγηθεί και συγκεκριμένες ενέργειες μου και έδωσε απτά δείγματα της ''καταλληλότητας'' και του πολιτικού ''ήθους'' που διαθέτει) άρα οι κατ' επανάληψη ενέργειες του δηλώνουν τον χαρακτήρα ενός ακατάλληλου αποδεδειγμένα για δημόσιο αξίωμα.


Δεδομένων των δηλώσεων στο σύνολο των εργαζομένων του δήμου Γλυφάδας οτι δεν θα δείξει επιείκεια σε λάθος χειρισμούς και ανευθυνότητα απο την πλευρά τους, αποδυκνύεται οτι αρχικά δεν εχει τον έλενχο των εργαζομένων.


Μπορεί να μας απαντήσει έστω για ενα τοπικό ζήτημα ο σημερινός δήμαρχος Κώστας Κόκκορης; Έστω σε ενα τοπικό ζήτημα, ώστε να δεχτούμε οτι δικαιωματικά πλαισιώνει τη θέση του και πραγματικά εχει τη διοίκηση του δήμου.

Πόσος χρόνος χρειάζεται κ. Κόκκορη ώστε η επι 20ετία έμμισθη υπάλληλος του δήμου Γλυφάδας κ. Τσιώλη μετά το σύνολο των εγγράφων που τις έχουν δωθεί να καταθέσει τα έγγραφα και να περάσουν απο το δημοτικό συμβούλιο;


Αναλαμβάνετε έστω και το ελάχιστο των ευθυνών σας οι διοικούντες;


Ο Δήμαρχος ο οποίος ήταν και είναι πλήρως ενήμερος δείχνει ακόμα και σήμερα ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ΠΑΣΟΚ και εν γένει Κυβερνήσεων που πρέπει να ''πετάξουν'' οι πολίτες, να ανατραπούν οι πολιτικές ανάλγητων οι οποίοι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, ούτε συνείδηση, ούτε καταλληλότητα.

Μπορείτε να δώσετε αποδείξεις στους δημότες οτι έχετε τον έλενχο των υπηρεσιών του δήμου; 


Kώστας Κόκκορης επίτημος πρόεδρος και ''αυτοχρισμένος'' *πολιτισμού στη Γλυφάδα. (Tι έχει γίνει η *ΑΙΤΗΣΗ του δημότη με αρ. πρωτ. 56577 24/10/2012;)


Δεν εχω καμία απολύτως διάθεση για ανούσια και άτοπα σχόλια όμως βάση των αυταπόδεικτων και της 
αδιάψευστης πραγματικότητας ''Ο ΔΡΟΜΟΣ ΗΤΑΝΕ ΜΑΚΡΥΣ απο την Τσιώλη μέχρι το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ'' και τα χρόνια πέρναγαν.

Στο ένα ζήτημα δεν ήθελαν να γίνει ΤΙΠΟΤΑ, στο άλλο ζήτημα δεν ήθελαν να γίνει ΤΙΠΟΤΑ, στο τρίτο ζήτημα δεν ήθελαν να γίνει ΤΙΠΟΤΑ, και τελικά μετά απο τόσα και τόσα το μόνο που ήθελαν ήταν να βολέψουν το κεφάλι τους και μόνο αυτό. Υπάρχει κάτι άλλο;

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

*Eίναι δεδομένο οτι οι δομές Πολιτισμού δεν υπάρχουν στη πόλη μας. Εχω και τις αποδείξεις, υπάρχει και ο στρουθοκαμηλισμός των δημοτών που καταμαρτυρά το ουσιαστικό έλλειμα δομών.

(Όπου υπάρχουν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ δομές ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ δεν υπάρχει στρουθοκαμηλισμός και συντηρητικοί πολίτες όπως στη ΓΛΥΦΑΔΑ) 

*Αυτο είναι το ''ΚΡΑΤΟΣ'' των ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ όπου ο πολίτης καθ' όλα σύνομα καταθέτει αιτήσεις και παράβολα, βάζει τα χρηματα του, την εργασία του  η τέχνη του, πληρώνει το τάϊσμα όλων των ''άξιων'' έμμισθων του δημοσίου (απο πολιτικούς μέχρι κλητήρες) πληρώνει Φ.Π.Α κ.α..... και στο τέλος μετά απο δεκάδες Π@ΥΣΤΙΕΣ του συστήματος υπηρέτησης της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ακόμα και την ύστατη στιγμή που κάποιοι ταϊσμένοι επι μακρόν απο τα χρήματα του συνόλου πρέπει να δείξουν εμπράκτος στο σύνολο την ''αξία'' τους, το μόνο που δείχνουν είναι την ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ τους.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμαρχε έχεις τη διοίκηση του δήμου; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">