ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας «Δυνατής Γλυφάδας»

ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Γλυφάδα, 27.1.2013

Εφέσου 4, Ανω Γλυφάδα - τηλ.: 210 9627475 fax: 210 9690526

www.dinatiglyfada.gr – e-mail: info@dinatiglyfada.gr


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας «Δυνατής Γλυφάδας»
Σε μια απλή αλλά ιδιαίτερα ζεστή και ενθουσιώδη εκδήλωση έκοψαν οι φίλοι, τα μέλη και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Δυνατή Γλυφάδα», την πρωτοχρονιάτικη πίτα ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα χρονιά.


Ανοίγοντας την εκδήλωση ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε υγεία, και αισιοδοξία για τη νέα χρονιά έκανε ένα σύντομο απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής και παρουσίασε τα έργα και τις προς υλοποίηση δράσεις για τη νέα χρονιά.

Ο Κώστας Κόκκορης για ακόμη μια φορά τόνισε ότι προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή ήταν και θα εξακολουθήσουν να είναι οι πολίτες και οι κάτοικοι της Γλυφάδας. Παρά τη δύσκολη συγκυρία η πολιτική της δημοτικής αρχής είναι επικεντρωμένη στην υλοποίηση έργων και στην ανάληψη πρωτοβουλιών που θα βελτιώσουν τη καθημερινότητας τους, θα αναβαθμίσουν την ποιότητα
της ζωής τους καθώς επίσης και θα συμβάλλουν στην στήριξη των ασθενέστερων οικονομικά ομάδων.
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Περιφέρειας, των τοπικών Συλλόγων και Φορέων, σύσσωμη η Δημοτική Ομάδα της παράταξης, τα μέλη αλλά και πάρα πολλοί φίλοι της.

No 1 Ο Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης κατά την ομιλία του πλαισιωμένος (από δεξιά) Μαρία Βουγιουκλή αντιδήμαρχο Διοικητικού, Δημήτρη Τσαμπίρα,
αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Νατάσσα Αργυροπούλου αντιδήμαρχο Πόλης

Νο 2  Άποψη από τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση

Σχόλιο του δημότη: Τουλάχιστον προσωπικά και μετά απο σειρά ενεργειών όπως και ΑΙΤΗΣΕΩΝ δεν διαπίστωσα ότι προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή ήταν και θα εξακολουθήσουν να είναι οι πολίτες και οι κάτοικοι της Γλυφάδας.

Όσο για το δεύτερο σκέλος που τόνισε ο Κώστας Κόκκορης ο σχολιασμός περιττεύει δεδομένου οτι είμαστε κάτοικοι μιας πόλης  που λίγο πολύ γνωριζόμαστε και γνωρίΖΟΥΜΕ τι ισχύει.... οπότε ψεύδεται συστηματικά.

Και τέλος ανάμεσα στα μέλη του ΠΑΣΟΚ νότιας Αττικής δεν βλέπω ούτε ενα νεο άνθρωπο, και αυτο είναι σημαντικό μήνυμα στη τοπική μας κοινωνία, το οποίο προφανώς ο Κώστας Κόκκορης όπως και οι υπόλοιποι αιρετοί διοικούντες δεν το βλέπουν, διότι βιώνουν τη δική τους πραγματικότητα λαμβάνοντας 2.000.000.00 εκ. ευρώ ετησίως απο τους δημότες.

Τέσσερα χρόνια με καθημερινή παρουσία (συγκεριμένα αιτήματα) και ουδέν υπέρ του δημότη απο την σημερινή διοίκηση, οπότε τι άλλο περισσότερο χρειάζεται; (δεδομένων και των ενεργειών που προηγήθηκαν προεκλογικά ώστε να υπάρξει ουσιαστικό μήνυμα)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας «Δυνατής Γλυφάδας» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">