ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τα εξαπτέρυγα του Κόκκορη στο προεδρείο του Δήμου Γλυφάδας

ΔΕΥΤΕΡΑ, 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013


Αναμενόμενο τι θα ίσχυε στο Δήμο Γλυφάδας όσων αφορά το προεδρείο, δεδομένου οτι υπάρχει αμαυρωμένο ιστορικό  εναλλαγής Νεοδημοκρατών και Πασόκων τις τελευταίες τετραετίες στο Δήμο Γλυφάδας, απο μια μειοψηφία ψηφοφόρων συμπολιτών μας.

Ο Κώστας Κόκκορης εχει υποστεί βαρύ πλήγμα και με αποσπασματικές ενέργειες επηρροής των υπολοίπων παραταξιακών του προσπαθεί να συμμαζεψει τα ασυμμαζευτα.

Τουλάχιστον διαπιστώνοντας τα πρόσωπα που έχουν εκλεγεί απο την παράταξη του κ.Κοκκορη , και με μια έφεση παραμονής της κ.Σάκκου στο προεδρείο, δεδομένου οτι πολιτεύεται στη τοπική μας κοινωνία απο το 1990 και κάτι..... μέχρι και σήμερα, ενω ως δημότης ουδέποτε μετά απο σύνομες αιτήσεις πρός τον δήμο Γλυφάδας διαπίστωσα το σεβασμό στον ρόλο που έχουν, και την ισχύ της ομαλής διεξαγωγής των συνεδριάσεων, δηλώνω οτι ο Κώστας Κόκκορης εχει υποστεί βαρύ πλήγμα.

Όσων αφορά την κ. Λένα Μαυρακάκη, που προσωπικά αγνοώ την δημόσια προσφορά της στη τοπική μας κοινωνία, γίνετε πασιφανές οτι επικαλούνται την δημοκρατική διαδικασία αυτοί που έχουν επιλεγεί απο την μειοψηφία των συμπολιτών μας, και γνωρίζουν σε ποιό βαθμό αισθάνονται ένοχοι για όσα ισχύουν στη πόλη μας. (Γνωρίζει η  κ. Λένα Μαυρακάκη τι έκανε την ημέρα των εκλογών που εγω εργαζόμουν αφιλοκερδώς, ώστε να είναι ξεκάθαρο τι είχε συμβεί τις προηγούμενες ημέρες στο γραφείο του κ Κόκκορη) 

Σημειώνω οτι θέμα χρόνου είναι να υπάρξει αποκατάσταση διότι οι δημότες της πλειοψηφίας (πάνω απο το 60% συμπολιτών μας) γνωρίζουν, ενημερώνονται, διαπιστώνουν, κρίνουν, και τελικά θα φροντίσουν να υπάρξουν ενδεδειγμένες κινήσεις.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τα εξαπτέρυγα του Κόκκορη στο προεδρείο του Δήμου Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">