ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρόσκληση Δήμου Γλυφάδας (Oικονομικής Επιτροπής)

ΠΕΜΠΤΗ, 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Ε
ΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                      ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                           ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ                           ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


Πληροφορίες : Παναγιώτα Κυριακίδου                    ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Oικονομικής Επιτροπής
ΤΗΛΕΦ. : 213 2025231
FAX : 210- 9680469                                                                Αριθμός Πρόσκλησης: 2

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 παρ. 4 του Κ.Δ.Κ. (Ν. 3463/06 – 114 Α΄) σε συνδυασμό με το άρθρο 67 παρ. 5 του Ν. 3852/10, σας προσκαλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό Άλσους 15,
την 1η Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 π.μ.
για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για :

Σύμβουλος Τεχνικής Υποστήριξης για το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ»

Η συνεδρίαση αυτή είναι κατεπείγουσα λόγω υπηρεσιακών αναγκών με εκπνέουσα προθεσμία.


Ο Δήμαρχος - Πρόεδρος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ


Η Αποψη του ΔΗΜΟΤΗ: Τελικά όσων αφορά το πλαίσιο (ηλίθιων) εντυπωσιασμών απο την πλευρά του Δήμου Γλυφάδας δεν μπορώ να πω ούτε λέξη. Όσων αφορά όμως τη καθολική κακοδιοίκηση στη τοπική κοινωνία και σε όλους τους τομείς, είναι δεδομένη πραγματικότητα.

Ο δήμος Γλυφάδας δεν συμμετείχε στον κατάλληλο χρόνο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, και σήμερα δεδομένης της καθολικότητας κακοδιοικήσεως, προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα του ενδιαφέροντως για την ενεργειακή εξοικονόμηση. 

Όταν δεδομένα έχουν περάσει ενα προυπολογισμό φούσκα ο οποίος δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα, χωρίς να υπάρχει συμπαραστάτης του δημότη 270.000.00 χιλ ευρώ συμπεριλαμβάνονται ως αντιμισθίες αιρετών για συμπαραστάτες του δημότη, όταν στις υπηρεσίες του δήμου όπως είναι η κοινωνική υπηρεσία το μόνο που υφίστατε είναι ο εμπαιγμός των δημοτών, και δεδομένων των δηλώσεων Κόκκορη για πολιτικές υπέρ των δημοτών η κακοδιοίκηση είναι αυταπόδεικτη. (Η υπάρχει επιπολαιότητα, η υπάρχει εγκληματική αμέλεια, η πραγματικά δεν υπάρχει καθόλου καταλληλότητα)

Δεδομένων των ΑΙΤΗΣΕΩΝ στο Δήμο Γλυφάδας και της παρανομίας απο την πλευρά της διοικήσεως και του Δημάρχου, σταματήστε τουλάχιστον την εξαπάτηση του συνόλου, και δηλώστε οτι δεν έχετε τη δυνατότητα ενδεδειγμένης διοικήσεως του δήμου.

Αποδεχτείτε την ΑΛΗΘΕΙΑ.... και οτι είσαστε ανεύθυνοι, ανέτοιμοι, επιπόλαιοι, και υποκριτές το λιγότερο. Eπικίνδυνοι για διαχείρηση και διοίκηση, και δεδομένων των παρανομιών σε βάρος των δημοτών σταματήστε τουλάχιστον την εξαπάτηση.

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ....... ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ  

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: O  δήμαρχος μεταθέτει  για τα μάτια των υπολοίπων (υποκριτικά κινούμενος) την ανάληψη ευθύνης στους άλλους συμβούλους οι οποίοι έχουν μαύρα μεσάνυχτα όσων ισχύουν, και τελικά ο ένας εξαπατά τον άλλον στο σύνολο αυτής της κακοδιοικήσεως του δήμου χωρίς ίχνος ενδεδειγμένων κινήσεων. (Γνωρίζετε οτι τον Δεκέμβριο στο δημοτικό συμβούλιο απέδωσα την ΑΙΤΗΣΗ πρός τον Δήμο Γλυφάδας (η οποία κατατέθηκε στις 24/10/2012) σε αρκετές και αρκετούς συμβούλους χωρίς ίχνος ενέργειας απο τη πλευρά τους. Σήμερα είμαστε στο τέλος του Ιανουαρίου και ο ανεύθυνος Δήμαρχος και οι υπόλοιποι διοικούντες το μόνο που πράττουν είναι εξαπάτηση του συνόλου των δημοτών)

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πρόσκληση Δήμου Γλυφάδας (Oικονομικής Επιτροπής) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">