ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΤΗΡΕΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ, 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Η
δεδομένη πραγματικότητα στο δήμο Γλυφάδας είναι οτι δεν υπάρχει επαρκής στελέχωση ανθρωπίνου δυναμικού σύμφωνα με τα λεγώμενα εργαζομένων στις υπηρεσίες του δήμου.

Τουλάχιστον για εμάς που γνωρίζουμε το καθεστώς λειτουργίας του δήμου, και επίσης τα 2.000.000.00 εκ. ευρώ ετησίως στον προυπολογισμό για τους μισθούς και τις αντιμισθίες των αιρετών διοικούντων, όπως και τις ενέργειες επιλογής αντιδημάρχων στη Γλυφάδα, θεωρείται ακαταλληλότητα και έλλειψη ενδιαφέροντως να μην υπάρχουν ενέργειες επίλυσης.

Στη Γλυφάδα πράγματι έχουμε καλοπληρωμένους δημάρχους, όμως δεν έχουμε κλητήρες στις υπηρεσίες του δήμου. Τουλάχιστον αυτο ισχυρίζονται σε κάποιες υπηρεσίες του δήμου (που δεν βρίσκονται εντός του δημαρχείου) για την έλευση του χρόνου χωρίς να έχουν γίνει οι απαιτούμενες ενέργειες απο την πλευρά τους.

Συγκεκριμένα υπάλληλοι του δήμου μας είπαν: O δήμος δεν μας παρέχει κλητήρες ενω τους δικαιούμαστε ώστε να υπάρχει άμεση ανταπόκριση στην λειτουργία της υπηρεσίας μας.

Ο σημερινός δήμαρχος ο οποιος συστηματικά δεν δίνει απαντήσεις σε μείζονος σημασίας ζητήματα για την εύρυθμη λειτουργία στις δομές του δήμου, καλείται να ενημερώσει τους δημότες για τις ελλείψεις ανθρωπίνου δυναμικού στις υπηρεσίες του δήμου Γλυφάδας.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος

*Όσων αφορά την ηλεκτρονική διακυβέρνηση που είχε δρομολογηθεί ώστε να επιλύσει σε σημαντικό βαθμό χρονοβόρες διαδικασίες, δεν εχει γίνει ακόμα ΤΙΠΟΤΑ.

*Τουλάχιστον για εμένα που είμαι επιστήμονας των ηλεκτρονικών και γνωρίζω πόσο εύκολο είναι να στηθεί ενα τοπικό δίκτυο αποκλειστικά ώστε να ενώσει με ασφάλεια ηλεκτρονικά τις υπηρεσίες του δήμου, το παρόν του δήμου μας δηλώνει έλλειψη ενδιαφέροντως.

*Δεν χρειάζεται να αναπτύξω τον σχεδιασμό της ηλεκτρονικής μηχανοργάνωσης και τοπικού on line η on air δικτύου που θα συνενώνει όλες τις υπηρεσίες του δήμου, όπως και την χρησιμότητα τους στους εργαζόμενους,  διότι εγω βρίσκομε εκτός απο τους χειρισμούς Κόκκορη. (Δεν γνωρίζω στο παρελθόν ποιοι άλλοι έιχαν αναφερθεί στη τοπική κοινωνία για τα συγκεκριμένα ζητήματα. ΕΣΕΙΣ;)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΤΗΡΕΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">