ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Και συγγενείς των Βαρβιτσιώτη και Γεωργιάδη στη λίστα Λαγκάρντ;

ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013


Να αποχωρήσουν από την προανακριτική επιτροπή οι Άδωνις Γεωργιάδης και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης πρότεινε ο Βασίλης Καπερνάρος, καθώς, όπως αναφέρε στην Επιτροπή, υπάρχουν ονόματα συγγενών τους στη λίστα Λαγκάρντ.

Ο κ. Καπερνάρος σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε σήμερα, για λόγους ευπρέπειας αλλά και διαφάνειας, να θέσουν εαυτούς εκτός της προανακριτικής επιτροπής τόσο ο κ.Άδωνις Γεωργιάδης όσο και ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης καθώς ονόματα συγγενικών τους προσώπων περιέχονται στη λίστα.

Οι συγγενείς που φέρονται να έχουν καταθέσεις στην HSBC είναι του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και του Άδωνι Γεωργιάδη. Μετά από αυτή την αποκάλυψη που έκανε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος, ενημέρωσε τον κ. Γεωργίαδη ότι πρόκειται για τραπεζικό λογαριασμό της συζύγου του, Ευγενίας Μανωλίδου, στην Ελβετία.

«Η δήλωση του κ. Καπερνάρου με την οποία ζητά να αποχωρήσω από την προανακριτική επιτροπή που διερευνά τον κ. Παπακωνσταντίνου σχετικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκαρντ προσπαθεί να με στοχοποιήσει προσωπικά και να προκαλέσει εντύπωση και αποπροσανατολισμό στην υπόθεση», σχολίασε σχετικά ο κ. Βαρβιτσιώτης, ο οποίος κατέχει και τη θέση του αντιπροέδρου της επιτροπής.

http://www.left.gr/article.php?id=24676
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Και συγγενείς των Βαρβιτσιώτη και Γεωργιάδη στη λίστα Λαγκάρντ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">