ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Women Run & People die - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ, 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

Γλυφάδα, 4 Μαρτίου 2013
Αριθμός πρωτοκόλλου: 12943

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Women Run

διοργάνωση μόνο για Γυναίκες …
αφιερωμένη σε Γυναίκες

 Αγώνα ανώμαλου δρόμου 5 χλμ και βάδην 2 χλμ για γυναίκες…, αφιερωμένο σε γυναίκες διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας και ο αθλητικός τομέας του Κ.Α.Π.ΠΑ την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013, στις 10.30 πμ. μέσα στο χώρο του Γκολφ Γλυφάδας με τη συμμετοχή του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Οι συμμετέχουσες στη διοργάνωση Women Run θα έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν το έργο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»* προσφέροντας ως ελάχιστη δωρεά 5 ευρώ, στα μέλη του Συλλόγου που θα βρίσκονται στο περίπτερο του Συλλόγου την ημέρα του αγώνα.

 Την υποστήριξη του Αγώνα έχει η Interamerican και χορηγός σημάτων είναι η Asics.

 Λίγα λόγια για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»: Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών «Άλμα ζωής» εδώ και 25 χρόνια στηρίζει ψυχοκοινωνικά χιλιάδες γυναίκες που έρχονται αντιμέτωπες με τον καρκίνο μαστού. Συμβάλλει στην απομυθοποίηση του και ενημερώνει πανελλαδικά τις γυναίκες για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης της νόσου, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στη μείωση των θανάτων από την ασθένεια.
 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Θυμίζω στους συμπολίτες μας ότι η μητέρα μου πέθανε απο καρκίνο. Ασθένησε μετά απο τις επανελλημένες ενέργειες των Φασιστών στην υπηρέτηση της διαπλοκής, που απόλυτα ΠΑΡΑΝΟΜΑ έκαναν έφοδο σε οικογενειακό άσυλο μεσάνυχτα, και 10 ένοπλοι απειλούσαν μια οικογένεια υπερήλικων σε χώρο (διαμέρισμα) που ουδεμία σχέση είχε με τον χώρο όπου λειτουργούσε ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM.

Καλό και χρήσιμο να σας λένε και τα αίτια δημιουργίας του καρκίνου.

ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ με τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και τα μέλη τους τα ξεπουλημένα σε διαπλεκόμενα συμφέροντα των δυο μέτρων και σταθμών, η καλύτερα των χιλίων μέτρων και σταθμών.
 
Θυμίζω οτι όσα ίσχυσαν και ισχύουν και σήμερα έγιναν ώστε να εκλέγονται ΠΛΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ οι οποίοι θέλουν να παρουσιάζονται δημόσια ως άνθρωποι οι οποίοι φροντίζουν για την τέλεση διοργανώσεων υπέρ συγκεκριμένων δράσεων, ενω ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ συστηματικά και δολοφονούν πολίτες.
 
ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Women Run & People die - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">