ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Aπάντηση Πιπιλή σε Μπαλασόπουλο - Γιατί στη Γλυφάδα;

ΤΡΙΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013


ΞΕΣΠΑΣΕ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ.


Διαστάσεις βεντέτας έχει πάρει η αντιπαράθεση της Φωτεινής Πιπιλή με τον Θέμη Μπαλασόπουλο. Πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ έδωσε μια ιδιαίτερα σκληρή απάντηση μέσω ενημερωτικού site στη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που με δηλώσεις της το πρωί είχε ζητήσει την απόλυσή του.

«Η κ. Πιπιλή χρήζει άμεσης ψυχιατρικής παρακολούθησης», τόνισε ο κ. Μπαλασόπουλος και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα εμείς αναλαμβάνουμε τα έξοδα, τι άλλο να κάνουμε; Ας είναι δικιά της επιλογή η ψυχιατρική κλινική. Μάλιστα υπάρχει και προσφορά από τον σύλλογο των εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων διά στόματος του κ. Πολυμερόπουλου, γιατί παλιά την είχαν αντιδήμαρχο, ότι και αυτοί θα συνεισφέρουνε».

Και κατέληξε ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ:«Αν η δικιά μου απόλυση σημαίνει ότι δεν θα απολυθούν 6.000 εργαζόμενοι από την τοπική αυτοδιοίκηση, τότε αύριο εγώ δηλώνω να με απολύσουν ο κ. Μιχελάκης και ο κ. Μητσοτάκης. Εδώ έχουμε συναδέλφους που χάνουν την δουλειά τους, οικογένειες που βρίσκονται στον δρόμο δεν θα ασχοληθούμε τώρα με τον κάθε ψυχασθενή και αλκοολικό».

Αμεση ήταν η απάντηση της Φωτεινής Πιπιλή στο σκωπτικό σχόλιο του προέδρου της ΠΟΕ- ΟΤΑ ότι αναλαμβάνει όλα τα έξοδα νοσηλείας της σε γνωστή ψυχιατρική κλινική της Γλυφαδας.

Διαβάστε τι απάντησε:

Η απάντηση μου θα μπορούσε για παράδειγμα να είναι οτι τα έχει πιάσει από τη συγκεκριμένη κλινική, γιατί υπάρχουν και σε άλλες περιοχές κλινικές ψυχιατρικές για να με φιλοξενήσουν. Θα μπορούσε να του απαντήσει κανείς, ε βέβαια, ποτέ δεν ελέγχθηκαν τα οικονομικά της ΠΟΕ – ΟΤΑ οπότε μπορείτε να κάνετε και δώρα σε πολιτικούς που πάσχουν από Αλτσχάιμερ.

Επίσης, μια πολύ σοβαρή απάντηση είναι, γιατί να μη συγκεντρωθούν χρήματα από την ΠΟΕ – ΟΤΑ για να αναγερθεί στη Γλυφάδα που είναι ο αγαπημένος τόπος του συνδικαλιστικού οργίου του Μπαλασόπουλου, ένας για παράδειγμα φούρνος, για να μπορούν να καίνε τις φωνές που μιλάνε με ειλικρίνεια. 


Μπορούν να ρωτήσουν για παράδειγμα τους φίλους Χρυσαυγίτες, του κυρίου Μπαλασόπουλου εννοώ, ή άλλους ακραίους, πως μπορεί να εξαφανίσει ανθρώπους που με επιχειρήματα σε ξεμπροστιάζουν.


Σε κάθε περίπτωση η απάντησή μου είναι μία και είναι η εξής, γιατί ο κύριος Μπαλασόπουλος δεν απαντάει στις δικές μου καταγγελίες. Είναι κατάπτυστο παράδειγμα ρουσφετολογικού διορισμού από το παράθυρο το 1984, από τον κολλητό του τότε Δήμαρχο Γλυφάδας Σπονδυλίδη


Σε δύο τρεις μήνες από εργάτης καθαριότητας βρέθηκε υπεύθυνος του περιοδικού του Δήμου Γλυφάδας και επίσης αναρριχήθηκε εως εδω που έφτασε χωρίς να υπάρχει πουθενά μα πουθενά, οποιοδήποτε άλλο βιογραφικό του.


ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Είναι γνωστό οτι τάσσομαι ενάντια σε όποιο καθεστώς απολύσεων απο διοικούντες και κυβερνώντες, όμως πρέπει να υπάρχουν ξεκαθαρισμένα και σαφή όρια που ο κ. Μπαλασόπουλος τα ξεπέρασε.

(ΓνωρίΖΟΥΜΕ όλοι τι ισχύει διαχρονικά... και ειδικά στη πόλη μας -- το no 1 φρενοκομείο - όπου δεν υφίστατε ίχνος σεβασμού στους θεσμούς και το Σύνταγμα απο τους εκάστοτε αυθαιρετούχους διοικούντες)

Να τονίσω οτι επανελλημένα μου είχαν προσφερθεί ρουσφέτια προσλήψεων στον Δήμο Γλυφάδας τα οποία συνολικά απέρριψα λόγω συγκεκριμένης ιδεoλογικής τοποθετήσεως. (Ως δημότης με εντοπιότητα εαν είχα δεχθεί ενα απο αυτά τα ρουσφέτια θα ήταν η οχι άλλη η κατάσταση όσων αφορά τη τοπική πραγματικότητα;) Τα ρουσφέτια δίνουν και παίρνουν διαχρονικά, την ίδια στιγμή που δεν υφίστατε ίχνος ορθολογικής και σεβασμού των θεσμών στον Δήμο Γλυφάδας.


Οι συμπολίτες μας κρίνουν πως ονομάζεται το συγκεκριμένο πλαίσιο.

(Τελικά μήπως πρέπει αύριο να σας κάνουμε και δημάρχους στη Γλυφάδα - δεδομένου του  παρανομούντα Κόκκορη σήμερα- ώστε να μην χάσουμε την διαιώνιση των ρουσφετιών, της αναξιοκρατίας, του ελλείματος πραγματικής Δημοκρατίας, κ.α. ;)

Σε ένα ταυτίζεστε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ άσχετα εαν δημόσια υπάρχει αντιπαράθεση. Η αντιπαράθεση γίνετε απο τα κέντρα Δ Ι Α Π Λ Ο Κ Η Σ.

(Η αντιπαράθεση γίνετε απο κέντρα διαπλοκής, και εσείς ποτέ δεν αναφερθήκατε στα ζητήματα πλουραλιστικής ουσιαστικής δημοκρατίας, και ποτέ δεν είσαστε παρόντες στα τοπικά δρώμενα)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Εχω πλήρη συναίσθηση του τι γράφω δημόσια, και σε πόσους και πόσες απευθύνομε, δεδομένου οτι συμπράξατε ΟΛΟΙ  βολεμένοι και μη αναξιοκρατικά υπέρ της ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην ίδια σας τη χώρα. (Τέλος συμμερίζομαι την θέση κάθε εργαζόμενου - εργαζόμενης, - άσχετα του καθεστώτος προσλήψεων - που χάνουν την εργασία τους, πάντως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με οτι ίσχυσε κατά υμών επανελλημένα) 


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Aπάντηση Πιπιλή σε Μπαλασόπουλο - Γιατί στη Γλυφάδα; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">