ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ (ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ)

ΠΕΜΠΤΗ, 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013


Αυτο το μοντέλο ραδιoτηλεόρασης προωθούν σήμερα... και σταδιακά θα το φέρουν και στη χώρα μας. 

Αναλογίσου το επίπεδο... και κάνε συγκρίσεις με την ραδιοτηλεόραση (τη σχολή) που δημιουργήσαμε στην Ελλάδα. Σκέψου λίγο οτι έκλεισαν και την ΕΡΤ - το σύνολο των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών της - και σίγουρα τα διαπλεκόμενα σταδιακά θα φέρουν αυτο το μοντέλο και στη χώρα μας.


Αμέσως μετά τον δημόσιο οργασμό τι; Σκληρό πορνό και τσόντες για υψηλότερη τηλεθέαση;
(Άρα το τέλος του πολιτισμού σταδιακά έρχεται, ενα βήμα πρίν είμαστε.)

Μη ξεχνάς την ελαστικότητα του ελληνικού Ε.Σ.Ρ στις τσόντες, το οποίο απο την μια έπαιρνε τις σκληρότερες αποφάσεις κλεισίματος και διώξεων κατασχέσεων αναίτια, και απο την άλλη χαρίζεται σε όλα τα μικροκάναλα αμφιβόλου καθεστώτος λειτουργίας που μεταδίδουν επι αρκετές ώρες στριπτίζ κ.α. επι του παρόντος. ΑΥΡΙΟ με ελαχιστοποίηση των εσόδων τους;
(Όσοι θέλουν να βλέπουν πορνό γίνονται συνδρομητές στα διαπλεκόμενα συνδρομητικά συμφέροντα, άλλωστε απο αυτούς προωθούνται ολα)

Καμία σχέση με τον δικό μας αρχαιοελληνικό πολιτισμό όπου το γυμνό το θαύμαζαν και το θαυμάζουμε, οχι όμως να γίνετε δημόσιο πρόστυχο θέαμα προς χάριν ακροαματικότητας - τηλεθέασης, και *πώλησης προϊόντων. (ΒΛΕΠΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΤηλεΒιβλιοπωλης και στη συνέχεια υπουργός στο υπουργείο υγείας. Δεδομένου οτι ελλείψη ενδεδειγμένων πολιτικών κλείνει η παιδιατρική Βούλας. Βέβαια ο Άδωνις ποτέ δεν θα πήγαινε τα δικά του παιδιά στην παιδιατρική Βούλας, διότι ένας λαός χαμηλού πνευματικού επιπέδου του παρέχει αρκετά ώστε να επιλέγει ιδιωτικές κλινικές, και να υπηρετεί την ολιγαρχία του κεφαλαίου. Ανάθεμα εαν αντιλαμβάνονται πλήρως αρκετοί τι πράττουν. Δεν το πιστεύω.)
Άσχετο; Δεν νομίζω... διότι θεωρώ οτι ο κάθε διαπλεκόμενος στον βωμό της τηλεθέασης - ακροαματικότητας - θα περάσει σε κάθε μορφή ακρότητας.(Θα διαπιστώσεις στο μέλλον πως κανάλια με παιδικό πρόγραμμα σήμερα, θα μεταδίδουν πορνό)

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ (ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">