ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ευχές για την Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου 2013

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Ήθελα τόσα να πω για την χαρά που αισθάνομαι για την Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου! Γνωρίζω ότι η μέρα  είναι και τιμητική για τόσους ανθρώπους που γνωρίζω και αγαπώ που έχουν την ονομαστική εορτή και άλλους χιλιάδες που δεν έτυχε...! 

Όμως μαθαίνοντας τα χθεσινά στην ιδιαίτερη πατρίδα μου το Άργος και σήμερα αυτό το περιστατικό με το εισιτήριο στο τρόλει...πως να μείνεις αδιάφορος..και πως η χαρά...να μη σβήνει από τα χείλη..και τη καρδιά...συμπάσχοντας με τους οικείους αυτών των νέων ανθρώπων για αυτά που έγιναν..! Αυτή την θλίψη βέβαια σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό...ένιωσε η Παναγία μας βλέποντας το Κύριο στο Πάθος και τη Σταύρωση...! 

Αλλά μετά ευφράνθηκε με τη ζωηφόρο Ανάσταση Του...και τη δικιά της Μετάσταση μετά από 3 μέρες στο τάφο της! Ας ελπίσουμε και εμείς ως έθνος κράτος και άνθρωποι...να βιώσουμε αυτή την "ΑΝΑΣΤΑΣΗ" ώστε να απαλλαγούμε από τις παθογένειές μας...! 


χρόνια πολλά και ευλογημένα!! Συγχωρέστε με...


Την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013, προς Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Βούλας, θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στην Απόδοση της Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στα λεγόμενα εννιάμερα της Παναγίας, όπου εορτάζουν οι περισσότερες θαυματουργικές εικόνες της.  Η Αγρυπνία θα αρχίσει, στις 9.00 μ.μ. της Πέμπτης 22.8.13 και προβλέπεται να περατωθεί γύρω στις 1.00 π.μ. της Παρασκευής 23.8.13 Παρακαλούμε τους Ενορίτες και γενικότερα τους φιλακόλουθους Χριστιανούς, να προσέλθουν.

Εκ του Ι. Ναού

π. Αντώνιος Χρήστου 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ευχές για την Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου 2013 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">