ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η κυβέρνηση " θα καπελώσει" τον Γιάννη Σγουρό στην διαχείριση αποβλήτων !!!

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013


Μετά την αποχώρηση των στελεχών της ΔΗΜΑΡ η ενδοκυβερνητική κρίση για το διορισμό των νέων Γενικών Γραμματέων σε υπουργεία δεν περιορίστηκε μόνο στις αντιδράσεις και της απειλές παραίτησης της υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Εύης Χριστοφιλοπούλου.

Ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Δημήτρης Καλογερόπουλος ορίζεται, βάσει της ίδιας διάταξης, ως Ειδικός Συντονιστής για τη διαχείριση των αποβλήτων και θα αναβαθμιστεί σε Γενικό Γραμματέα, μόλις συσταθεί η αντίστοιχη θέση στο υπουργείο Εσωτερικών.

Το πρόβλημα προκύπτει επειδή, σύμφωνα με τον νόμο, υπεύθυνος γι' αυτά τα θέματα είναι ο εκλεγμένος περιφερειάρχης. Ειδικά για την Αττική, την οποία αφορά κατά κύριο λόγο αυτή η υπόθεση, ο Γιάννης Σγουρός έχει υπογράψει όλες τις συναφείς αποφάσεις μέχρι σήμερα.

Μένει, συνεπώς  να αποδειχθεί αν η κυβέρνηση επιχειρεί να τον "καπελώσει" ή αν πρόκειται νομικά να του αφαιρέσει την αρμοδιότητα.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η κυβέρνηση " θα καπελώσει" τον Γιάννη Σγουρό στην διαχείριση αποβλήτων !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">