ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στουρνάρα μπορείτε να ''κουρέψετε'' την άθλια κυβέρνηση σας;

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Aποδεδειγμένα απο τον πρώτο κρίκο αυτής της κυβέρνησης, μέχρι των τελευταίο αιρετό δήμαρχο των τοπικών κοινωνιών υπάρχει πλήρης διάλυση.

Επιτέλους μπορείτε να μας απαλλάξετε απο την παρουσία σας όλοι εσείς οι κυβερνώντες που με την προχειρότητα και την ανευθυνότητα που σας διέπει εξαφανίσατε όλες τις ενδεδειγμένες δομές λειτουργίας της πολιτείας;

Τα δυο τελευταία χρόνια συνολικά αιρετοί και κυβερνώντες πετύχατε την καθολική διάλυση όσων είχαν εδρεωθεί σε μια βάση στη χώρα μας μετά απο δεκαετίες.

Η πολιτεία του παρόντος και οι πλαισιωτές καθώς και οι δομές του συστήματος έχουν μετατραπεί σε ανθρωποφάγους, που ενω επιθυμούν για το άτομο τους σημαίνουσες θέσεις, αξιώματα, τα χρήματα του συνόλου και την διαχείριση,  αδυνατούν να είναι θεσμικά φερέγγυοι έναντι των πολιτών.  

Ουδέποτε υπήρξε τέτοιας μορφής καθολική ανευθυνότητα απο εκλεγμένους διοικούντες μέχρι την υβριδική κυβέρνηση ανθρωποφάγων.

Απαλλάξτε μας επιτέλους διότι έχετε μετατραπεί σε πολιτεία ανεύθυνων εγκληματιών.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com


Υ.Γ: Όλοι επιθυμούν μια σημαίνουσα θεσμική έμμισθη θεσούλα, ενω όλοι δηλώνουν αναρμόδιοι για οτιδήποτε πλεόν. (Απαλλάξτε μας ώστε να ξεβρομίσουν και οι τοπικές κοινωνίες απο τους ανεύθυνους σε υπεύθυνες θέσεις, που πλέον έχουν μετατραπεί σε γουρούνια χωρίς δυνατότητα αντίληψης τόπου και χρόνου)



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στουρνάρα μπορείτε να ''κουρέψετε'' την άθλια κυβέρνηση σας; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">