ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ολοκληρώθηκε η συζήτηση της επιτροπής κατοίκων Γλυφάδας

Για άλλη μια φορά συναντήθηκαν τα μέλη της επιτροπής κατοίκων Γλυφάδας στη πλατεία Καραϊσκάκη, και συζήτησαν για όλα τα επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν άμεσα τη κοινωνία μας.

Με τη συμμετοχή των παλαιών μελών, και με κάποιες καινούργιες παρουσίες, για περισσότερο απο δυο ώρες έγινε μια συζήτηση για τα καίρια προβλήματα που έχει δημιουργήσει η μνημονιακή κυβέρνηση, και υπήρξαν προτάσεις δράσεων άμεσης αντιμετώπισης.

Ζητήματα όπως η παιδεία και ο νόμος που ψηφίζει αυτές τις μέρες για το «ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ που αποδεδειγμένα θα την κάνει φτωχότερη, όπως και δράσεις που πρέπει να ακολουθηθούν για στήριξη των καθηγητών, απασχόλησαν περισσότερο την επιτροπή. 

Ενα άλλο ζήτημα ήταν  της  ACS που έκλεισε νύχτα το κατάστημα στον Άλιμο, Αργυρούπολη, αφήνοντας απλήρωτους τους εργαζομένους-courier(χρωστά μισθούς και άδειες) και αρνείται να καταβάλει τις αποζημιώσεις απόλυσης. Μίλησε εργαζόμενος της  ACS που δεν κάτσανε με σταυρωμένα χέρια  με σκοπό να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα, τις αποζημιώσεις και την αξιοπρέπεια τους.

Επίσης μίλησαν εθελοντές απο το κοινωνικό ιατρείο Ελληνικού,  καθηγητές, και αρκετοί συμπολίτες μας με προτάσεις δράσεων για το αμέσως προσεχές διάστημα.

Τομείς όπως της παιδείας, και της υγείας που βάλλονται βάναυσα απο την μνημονιακή κυβέρνηση, όπως και η στήριξη των εργαζομένων - απολυμένων αποτέλεσε το βασικό πυρήνα της συζήτησης. 

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι δράσεις της επιτροπής στη τοπική μας κοινωνία.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

*Eαν δεν είναι αρκετή και σωστή αυτή η μορφή παρουσίασης, στηρίξτε εμπράκτως και πιέστε ώστε να υπάρχει ολοκληρωμένη παρουσίαση σε όλα τα τοπικού χαρακτήρα δρώμενα.
(Έχει προταθεί στο δήμο Γλυφάδας και με αίτηση, και με ανακοίνωση, τι πρέπει να ισχύσει τοπικά στη Γλυφάδα. Τα ημίμετρα Κόκκορη, ''τοπικού τύπου'', και έμμισθών ''εκδοτών'' που λειτουργούν ενάντια σε κάθε μορφή πλουραλισμού και πολυφωνίας, παρουσιάζοντας οτι εξυπηρετεί τις σκοπιμότητες τους, και σε καμία περίπτωση οτι συμβαίνει σε μια τοπική κοινωνία, πρέπει σύντομα να τελειώνουν)

Έρχονται εκλογές και είναι δική μας επιλογή τι θα ισχύει στη τοπική μας κοινωνία. Πρέπει να τελειώνουμε δια παντός με τους ακατάλληλους διοικούντες που ουδέποτε εκπροσώπησαν το σύνολο των δημοτών στη βάση που απαιτείται.

Υπάρχει διάθεση να υπάρχει πλήρης διαφάνεια, και απόλυτος χαρακτήρας πλουραλισμού και πολυφωνίας στο σύνολο των τοπικού χαρακτήρα δρώμενων; 




Δημοσίευση Γλυφάδα web 9/9/2013, αναδημοσίευση 10/9/2013
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ολοκληρώθηκε η συζήτηση της επιτροπής κατοίκων Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">