ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καψής: Αναγκαία η εισαγγελική παρέμβαση στην ΕΡΤ !!!

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Ο κ. Καψής, μιλώντας στα fm αναφέρθηκε στην εν εξελίξει κατάληψη στο κτίριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

«Δεν είναι δική μου απόφαση να εκδιωχθούν κάποιοι άνθρωποι. Είναι ζήτημα εφαρμογής του νόμου» δήλωσε ο υφυπουργός αρμόδιος της Δημόσιας Τηλεόρασης, Παντελής Καψής.

Ερωτηθείς δε για το αν θα υπάρξει κάποια εισαγγελική παρέμβαση απάντησε: «Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα καταστεί αναγκαία. Έγινε μια προσπάθεια να λυθεί συναινετικά. Έγινε η συζήτηση με την EBU και είπαμε ότι πρέπει να υπάρξει ενημερωτικό πρόγραμμα. Εντός των ημερών θα υπάρξει και δελτίο ειδήσεων. Πλέον δεν έχει την παραμικρή ηθική δικαιολογία να παραμένει υπό κατάληψη η Αγία Παρασκευή η οποία έχει σταματήσει να εκπέμπει πρόγραμμα και γίνεται μόνο μέσω διαδικτύου. Νομίζω ότι το να κατακρατούν εξοπλισμό 100άδων εκατομμυρίων ή δεκάδων εκατομμυρίων μόνο και μόνο για μία web-tv η οποία μπορεί να βγει από ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας αγγίζει τα όρια της πρόκλησης πλέον».

Σχόλιο του Γλυφάδα web: Δεν μου λέτε ρε κυβερνώντες και ειδικά εσυ Π.Καψή, οι εξοπλισμοί που κλέβατε κατόπιν σύνομων ΑΙΤΗΣΕΩΝ και ΠΑΡΑΒΟΛΩΝ στη πολιτεία, και κατέληγαν σε αποθήκες της ΕΡΤ, ώστε να εξυπηρετηθούν πολιτικές και διαπλεκόμενες σκοπιμότητες, ήταν ιδιοκτησίας του δημοσίου; (Στη αρχή είχαμε να κάνουμε με ιδιοκατασκευές κάποιων χιλιάδων δρχ, αμέσως μετά τη θέσπιση προτύπων που ληστεύατε εξοπλισμούς εκατομμυρίων ενω είχαμε πληρώσει και Φ.Π.Α 18%;)

Γνωρίζουν οι συμπολίτες μας οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επι δεκαετίες λήστευαν και ληστεύουν φορολογούμενους πολίτες που είχαν υποχρέωση να υπηρετήσουν;

Υπάρχουν αρκετοί σήμερα στη χώρα μας που δεν γνωρίζουν τι εστί διαπλεκόμενα, αντισυνταγματικότητα, πολιτική αγυρτεία;

Υπάρχουν πολλοί σήμερα που δεν γνωρίζουν οτι διαχρονικά στο στόχαστρο των κομμάτων βρίσκεται ο Έλληνας πολίτης;


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Πόσες αιτήσεις Ραδιοσταθμών FM απο το Ν.Αττικής είχαν γίνει στο υπουργείο προεδρίας την περίοδο 89 - 91; (Γνωρίζουν όλοι οτι δεν θέλατε την ισχύ των αυτονόητων, και είναι γνωστό για ποιούς λόγους. Είσαστε η ΔΙΑΠΛΟΚΗ εκδοτών, εφοπλιστών, δημοσιογράφων και πολιτικών ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, κ.α.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καψής: Αναγκαία η εισαγγελική παρέμβαση στην ΕΡΤ !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">