ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

Στον εισαγγελέα Πειραιά οδηγήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ο 45χρονος δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς.
Στον εισαγγελέα μάλιστα οδηγήθηκε η σύζυγος του 45χρονου, καθώς και μια ακόμη γυναίκα, που φέρεται ως συγγενικό του πρόσωπο, καθώς και ο υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Νίκαιας. 

Ο 45χρονος βαρύνεται με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Οι δύο γυναίκες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ψευδορκία και για απόκρυψη στοιχείων.
Τι λέει ο δολοφόνος του Π.Φύσσα 
«Όταν βγήκα από την καφετέρια και πήγα προς το αυτοκίνητό μου, με περικύκλωσαν πολλά άτομα κι έβγαλα το μαχαίρι, για να αμυνθώ…» λέει για να δείξει ότι δεν είχε πρόθεση να βρεθεί στο σημείο, ότι εκεί βρέθηκε τυχαία και πως δεν ήθελε να σκοτώσει.
Αντίθετα υπάρχουν όμως μαρτυρίες πως ο 45χρονος δεν βρισκόταν στην καφετέρια. Φαίνεται ότι τόσο εκείνος όσο και η ομάδα των 30 ακροδεξιών ειδοποιήθηκαν από κάποιον άλλο και έσπευσαν δρώντας ως… τάγμα εφόδου.
Η απάντηση που δίνει: 
«Επισκεπτόμουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής πέντε ως δέκα φορές τον μήνα. Δεν ήμουν όμως μέλος της», λέει για να διαχωρίσει τη θέση του από τον σύνδεσμο και να δείξει ότι δεν έδρασε βάσει κάποιου σχεδίου.
Υπάρχουν ωστόσο στοιχεία που δείχνουν ότι ο Γ. Ρουπακιάς δεν ήταν απλά ένας από τους συμπαθούντες της Χρυσής Αυγής. Η φωτογραφία τον δείχνει σε κατασκήνωση της Χρυσής Αυγής στη Νέδα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">