ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο δολοφόνος και η οικογένεια του ήταν εργαζόμενοι της Χρυσής Αυγής

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για το ποιόν του χρυσαυγίτη δολοφόνου στο Κερατσίνι. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Βήματος, οι φίλοι του Γιώργου Ρουπακιά αναφέρουν ότι ο 45χρονος όχι μόνο ψήφιζε Χρυσή Αυγή, αλλά φαίνεται ότι εργαζόταν στο κυλικείο των γραφείων του κόμματος, ενώ είχε βάλει την κόρη του και την σύζυγό του να δουλεύουν εκεί ως καθαρίστριες.
Παράλληλα είχε ενεργή παρουσία στην διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής αλλά και σε άλλες κινήσεις της τοπικής οργάνωσης ενώ έπαιρνε και κάποιο επιπλέον «χαρτζιλίκι» για αυτά. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι παλιότερα ήταν υποστηρικτής άλλου κόμματος αλλά αποφάσισε να πάει στην Χρυσή Αυγή για το επιπλέον αυτό χαρτζιλίκι που του προσέφερε».
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε το βράδυ της Τετάρτης ένας πρώην συνάδελφός του «Παλιά ήταν άλλου κόμματος αλλά πριν από περίπου δύο χρόνια άρχισε να μπλέκει με την «Χρυσή Αυγή». Όταν τον ρωτήσαμε πού οφείλεται αυτή η μεταστροφή του μας εξήγησε ότι το έκανε για να συμπληρώνει το εισόδημά του».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο δολοφόνος και η οικογένεια του ήταν εργαζόμενοι της Χρυσής Αυγής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">