ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΛ.ΑΣ: Ποιοι αντικαθιστούν όσους παραιτήθηκαν για τη Χρυσή Αυγή

Στην ΕΛ.ΑΣ οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Παραιτήσεις ανώτατων αξιωματικών αλλά και ξήλωμα όλων των επικεφαλής νευραλγικών διευθύνσεων και διαθεσιμότητες σε συγκεκριμένα αστυνομικά τμήματα όπου γίνονται ΕΔΕ για την Χρυσή Αυγή.

Η κατάσταση είναι τεταμένη καθώς κύκλοι της αστυνομίας εμφανίζονται δυσαρεστημένοι με τις αποφάσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Όπως τονίζουν η τακτικά που ακολουθείται είναι σα να χαρακτηρίζεται όλη η αστυνομία χρυσαυγίτικη!
Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου, τοποθετούνται στις κενές θέσεις που προέκυψαν από τις παραιτήσεις και μετακινήσεις Ανωτάτων Αξιωματικών, οι παρακάτω:
Ο Αντιστράτηγος Σπυρίδων ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ, ως Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος.
Ο Υποστράτηγος Κωνσταντίνος ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ, ως Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο Υποστράτηγος Αναστάσιος ΛΑΣΚΑΡΗΣ, ως Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομοτεχνικών και Πληροφορικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο Υποστράτηγος Ευάγγελος ΒΕΝΕΤΗΣ, ως Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας.
Ο Υποστράτηγος Δημήτριος ΣΟΦΙΟΣ, ως Προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο Υποστράτηγος Γεώργιος ΝΙΤΣΑΣ, ως Προϊστάμενος του Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο Ταξίαρχος Γεώργιος ΣΟΥΓΛΙΕΡΗΣ, ως Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.
Ωστόσο, διευκρινίζεται, προς άρση κάθε παρερμηνείας, ότι οι εσωτερικές μετακινήσεις των Αξιωματικών, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί, δεν απορρέουν από στοιχεία ή ενδείξεις για επίμεμπτες συμπεριφορές ή διασυνδέσεις και συνεπώς, σε καμία περίπτωση, δεν προσφέρονται για τη δημιουργία εντυπώσεων, παραφιλολογίας και αυθαίρετων συμπερασμάτων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΛ.ΑΣ: Ποιοι αντικαθιστούν όσους παραιτήθηκαν για τη Χρυσή Αυγή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">