ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Follifollie Glyfada Store


Στην Ελληνική πραγματικότητα που εξαφανίζεται πλήρως η γλώσσα μας και το Follifollie Glyfada Store, το οποίο σας καλεί σε μια περίοδο χωρίς φως στην άκρη του τούνελ για εκατομμύρια ανθρώπους της νέας γενιάς, να κάνετε τα ψώνια σας.

Αναρωτιέμαι για τους λόγους που σκόπιμα εξαφανίζουν πλήρως τη γλώσσα μας, και  όλα γράφονται στην αγγλική.

'Ισως μπορούν να μας δώσουν μια απάντηση.
Μήπως κάποιους τους φέρνει σε κατάσταση ντροπής ακόμα και η μητρική τους γλώσσα;

Δεδομένης της τοπικής μας πραγματικότητας, όπου πολλοί συμπολίτες μας - για λόγους που δεν χρειάζεται να αναφέρω - έδωσαν και δίνουν καθημερινά αποδείξεις ''ξεπουλήματος'' συνολικά όσων αποτελούσαν και αποτελούν αμιγώς ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ. (Σε μια μελλοντική φάση θα αντιληφθούν πλήρως, όπως έχουν αντιληφθεί αρκετοί σήμερα τι πέρασα ραδιοφωνικά δημόσια, και εαν υπάρχει επαλήθευση στο 100%

*Κοίταξε λίγο τα κοράκια της πολιτικής στη τοπική μας κοινωνία, τι πρεσβεύουν, τι πιστεύουν, και τι επικροτούν. 

ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ στη δική μας πόλη, και πολύ θα ήθελα να ακούσω έστω για μια φορά απο όλες, και όλους, πως ονομάζεται, ποιοι το στηρίζουν, και πως ονομάζονται.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Η πραγματικότητα είναι τόσο ισχυρή - όπως και η αλήθεια - που φέρνει διαχρονικά σε αμηχανία τους δημότες μιας πόλης χωρίς αύρα πραγματικού ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. (Νο 1 κατακερματισμένη κοινωνία πανελλήνια. Ακόμα και στα αυταπόδεικτα υποκρίνονται στη Γλυφάδα)




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Follifollie Glyfada Store Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">