ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μιλάει για λαϊκισμό ο άκρατος λαϊκιστής K.Κόκκορης;

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013


Ο κ. δήμαρχος Γλυφάδας που ομιλεί για λαϊκισμό κατά νόμιμων εκπροσώπων των δημοτών, οι οποίοι επανειλημμένα πέρασαν στο δημοτικό συμβούλιο προτάσεις που εκφράζουν τους δημότες, ας παρακολουθήσει μαζί με όσους επικροτούν τη κακοδιοίκηση του, τις δικές του δημόσιες φανφάρες και άκρατο λαϊκισμό.

Κατόπιν όσων αναφέρει προεκλογικά, χωρίς να υπάρχει ίχνος ανταπόκρισης στη πραγματικότητα μετά απο 2,5 χρόνια κακοδιοικήσεως, ο κάθε συμπολίτης μας θα βγάλει σαφή συμπέρασμα ποιός είναι άκρατος λαϊκιστής.

Η τοπική κοινωνία μας πρέπει να απεμπλακεί απο εξαπατητές, και απο άκρατους λαϊκιστές, οι οποίοι υποσχέθηκαν τα πάντα, και αδυνατούν ακόμα και για τα αυτονόητα, διότι υπηρετούν απο θεσμική θέση πολιτικές κομματικές σκοπιμότητες, και διαπλεκόμενα.

Δεδομένου οτι γνωρίζουν χιλιάδες συμπολίτες μας ποιός είμαι, και τι έχει συμβεί επανειλημμένα κατόπιν σύνομων και πρωτοκολλημένων αιτήσεων στο δήμο Γλυφάδας, όσοι αξίωσαν ψήφους συμπολιτών μας στη Γλυφάδα, και αυταπόδεικτα υπηρετούν διαπλεκόμενα συμφέροντα ενω σκόπιμα δεν πράττουν όσα υποχρεούνται, πρέπει να αποχωρήσουν δια παντός απο τα αυτοδιοικητικά μας. 

Εαν το έναυσμα για κάποιες δημόσιες ενέργειες μου που υποθετικά μπορεί να αναγάγονται έστω σε κάποιο επίπεδο λαϊκισμού, το έχουν δημιουργήσει σκόπιμα οι κακοδιοικούντες, δεν το αναγνωρίζουν οι συμπολίτες μας;
(Ξεχνά το επιτελείο Κόκκορη οτι ο ίδιος αξίωσε δημόσια διακωμώδηση και σάτιρα,  και οι ίδιοι μου το μετέφεραν;) 

Που αποσκοπούσαν κυρίες και κύριοι συμπολίτες;


Γλυφάδα web,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Εαν πω δημόσια λέξη πρός λέξη την αλήθεια, πρέπει να εξαφανιστείτε όλοι οι διοικούντες στη πόλη μας.

Πόσο εύκολα ξεχνούν όλοι ποιός είναι ο ρόλος των αιρετών σε μια τοπική κοινωνία;

Πόσο εύκολα ξεχνούν όλοι ποιοι αξίωναν ψήφους απο πλατεία σε πλατεία της πόλης μας. ενω στη συνέχεια υπηρετούν συμφέροντα που ουδεμία σχέση έχουν με τους φορολογούμενους συμπολίτες μας στη Γλυφάδα;

Άκρατος λαϊκισμός είναι να αξιώνεις ψήφους με υποσχέσεις και δεσμεύσεις και να μην τηρείς απολύτως τίποτα. 


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μιλάει για λαϊκισμό ο άκρατος λαϊκιστής K.Κόκκορης; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">