ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ακραία και χωρίς λογική η αγορά των οικοπέδων στην Αιξωνή - Στη Τερψιθέα δεν υπάρχουν κοινόχρηστοι χώροι


Ο πολιτικός κάπηλος και καταπατητής του Υμηττού  που μας είχε ''πρήξει'' (ο Τερψιθιώτης δήμαρχος, και ο Τερψιθιώτης δήμαρχος, και η Τερψιθέα βγάζει δήμαρχο) οσα υποσχέθηκε ήταν κούφια και ψέματα, όπως η διοίκηση του παρόντος.

Την απ’ ευθείας αγορά τεσσάρων εκτός σχεδίου οικοπέδων, συνολικού εμβαδού 1.716 μ2, στην περιοχή Αιξωνής (Σερρών – Σαλαμίνας – Στρ. Μακρυγιάννη) εχει δρομολογήσει η Δημοτική Αρχή και με τιμή 1.152 ευρώ το τ.μ. όταν εντός σχεδίου πωλούνται στην περιοχή οικόπεδα με 950 ευρώ το τ.μ.

Πρώτη προτεραιότητα και ζωτική ανάγκη για εξεύρεση και αγορά χώρων για κοινή χρήση έχει η Τερψιθέα δήλωνε και ξαναδήλωνε απο πλατεία σε πλατεία, και απο καφενείο σε καφενείο.

Τελικά αποδυκνύεται οτι εχει ''φάει'' χοντρή νίλα, και εχει στραβώσει απόλυτα με τη Τερψιθέα, διότι γνωρίζει οτι ο κόσμος της συνοικίας μας τον έχει ''φυσήξει'' και δεν ενδέχεται να πάρει τίποτα σε ενδεχώμενο που θέσει πάλι υποψηφιότητα.

Ο κόσμος της συνοικίας στη Τερψιθέα γνωρίζει διαχρονικά οτι υπερτερεί αριθμητικά έναντι των υπολοίπων κατοίκων των συνοικιών της πόλης μας, κατά τα λεγώμενα των εκάστοτε υποψηφίων η Τερψιθέα είναι η πρώτη ένδειξη εαν ενα παραταξιακό σχήμα  τυνχάνει ανταπόκρισης  - κατά ομολογία και δήλωση και του Κόκκορη - και βιώνει καθολικά τη πλήρη ανισομερή μεταχείριση απο πλευράς διοικούντων διαχρονικά.

Προσωπικά σε καμία περίπτωση δεν μπαίνω σε μια διαδικασία διχαστικού χαρακτήρα, διότι θεωρώ οτι είμαστε μια πόλη ενιαία, (έστω και με τις περιτπώσεις φασιστικών νοοτροπιών που διέπουν κάποιους) όμως είναι αυταπόδεικτο οτι  διαχρονικά ''ρίχνουν''  οι εκάστοτε διοικούντες την Άνω Πόλη, και ειδικά τη Τερψιθέα.

Αυταπόδεικτο σύμφωνα με την αγορά των δυο οικοπέδων Παπαδημητρίου 9.000.000 εκ. ευρώ και τις εξελίξεις που εχει πάρει το ζήτημα διότι υπάρχει ζημία των φορολογουμένων της τάξεως των 3.500.000 εκ. ευρώ, και τώρα με την αγορά τεσσάρων οικοπέδων στην Αιξωνή.

Οι κάτοικοι στη συνοικία της Τερψιθέας έχουν η δεν έχουν αντίληψη;

Οφείλουν να αντιδράσουν σύμφωνα των αυταπόδεικτων;

Πληρώνουν επι ίσοις όροις το πρασινόσημο;

Δεν είναι αρκετό οτι κάποιες αντιπολιτευόμενες παρατάξεις καταψήφισαν τις εν λόγω αγορές. Πρέπει να υπάρξει εμπράκτως και η αντίδραση των κατοίκων, διαπιστώνοντας τη καθολικά άνιση μεταχείριση που τυνχάνουν απο τη κακοδιοίκηση Κόκκορη, που δεν έχει τη δυνατότητα να χωρίσει ούτε δυο αλόγων άχυρα, άρα πως να διαχειριστεί με τον ενδεδειγμένο τρόπο τα χρήματα του συνόλου των κατοίκων όλων των συνοικιών στη Γλυφάδα;

Για άλλη μια φορά μετά την ασύμφορη αγορά των οικοπέδων Παπαδημητρίου,  ζημιώνουν το σύνολο, και πράττουν απόλυτα άνισα.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ακραία και χωρίς λογική η αγορά των οικοπέδων στην Αιξωνή - Στη Τερψιθέα δεν υπάρχουν κοινόχρηστοι χώροι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">