ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ξεκρέμαστος από το Μαξίμου έμεινε ο Ευ. Βενιζέλος

Ξεκρέμαστος από το Μαξίμου έμεινε ο Ευ. Βενιζέλος στη σύγκρουση με τον Δ. Αβραμόπουλο επί της συμφωνίας του 2010 για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, καθώς ο Αντ. Σαμαράς αρκέσθηκε στη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι δεν υπάρχει "καμία δυσαρέσκεια" από τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας. 

Ο Ευ. Βενιζέλος δήλωσε χθες τον εκνευρισμό του δίνοντας στη δημοσιότητα την επιστολή προς τον Δ. Αβραμόπουλο μια ημέρα πριν από τη συζήτηση του υπουργού με τον Αλ. Τσίπρα. "Ο Δ. Αβραμόπουλος είναι αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και δεν έχει λόγο να υπερασπιστεί το κυβερνητικό παρελθόν του ΠΑΣΟΚ" απάντησαν κύκλοι του υπουργού.

Συνέχεια στην αντιπαράθεση που μαίνεται από χθες, μεταξύ του υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου και του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, μετά την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, ο οποίος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη σύμβαση των υποβρυχίων, του 2010, έδωσε σήμερα το ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε ανοιχτά την ενόχλησή του για το γεγονός ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δεν τον κάλυψε, ως πρώην υπουργό Εθνικήγς Άμυνας, όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προανήγγειλε το αίτημά του για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.

Ειδικότερα, ο κ. Βενιζέλος θεώρησε ότι, στην απάντησή του στον κ. Τσίπρα, ο κ. Αβραμόπουλος δεν τον κάλυψε ως παλαιότερο υπουργό Εθνικής Άμυνας που είχε χειριστεί το θέμα, με τη φράση που είπε στη Βουλή ότι, «αν δεν είχαν λειτουργήσει κάποιοι υποβρυχίως, δεν θα είχε υπάρξει πρόβλημα». Διαβάστε περισσότερα εδώ

Κύκλοι του κ. Αβραμόπουλου, πάντως, είπαν την Πέμπτη ότι ο ίδιος ο υπουργός διευκρίνισε στους δημοσιογράφους μετά την ομιλία του, ότι η αποστροφή του αφορούσε στην υπουργία Τσοχατζόπουλου.

Έτσι, το ΠΑΣΟΚ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα μια επιστολή προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, με ημερομηνία 16 Οκτωβρίου, στην οποία είχε εσωκλείσει φάκελο με το ιστορικό της υποθεσης για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, κάνοντας λόγο για «χυδαία και συκοφαντική προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ».

Με αυτό τον τρόπο, το ΠΑΣΟΚ θέλει να καταδείξει ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν πλήρως ενημερωμένος, πριν δώσει τις απαντήσεις που έδωσε στον κ. Τσίπρα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ξεκρέμαστος από το Μαξίμου έμεινε ο Ευ. Βενιζέλος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">