ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο υπεύθυνος προσλήψεων στο δήμο Γλυφάδας δέχεται οσα λέγονται;


Η πολιτική εκμετάλλευση, ο εμπαιγμός, η αναλγησία, και η ανευθυνότητα που διέπουν τη σημερινή διοίκηση δεν εχει προηγούμενο στο δήμο Γλυφάδας.

Άσχετα του τρόπου που αντιλαμβάνεται ο κάθε συμπολίτης μας όσων αφορά τις εξυπηρετήσεις, τα ρουσφέτια, η τις ενδεδειγμένες δομές που πρέπει να ισχύουν στη τοπική αυτοδιοίκηση, στη πόλη μας είχαμε και έχουμε συγκεκριμένα βασικά δεδομένα.

'Εχουν προηγηθεί μια σειρά δημάρχων και αιρετών στη διοίκηση του δήμου, και γνωρίζουμε τις μεθόδους που είχαν ακολουθήσει όσων αφορά το εργασιακό καθεστώς στο δήμο Γλυφάδας, και το πλαίσιο προσλήψεων.

Σε πλειάδα περιπτώσεων στο παρελθόν υπήρξε η μεσολάβηση δημάρχων και συμβούλων στο καθεστώς προσλήψεων, έπειτα απο επισκέψεις συμπολιτών μας στο δήμο, και έπειτα απο αιτήματα που είχαν.

Επι του παρόντος έχουμε μια διοίκηση, ''διορισμένους'', και κάποιους άλλους παραταξιακούς εκλεγμένους, που σύμφωνα των ενεργειών τους εχει καταστεί σαφές οτι επ' ουδενί καλύπτουν συνταγματικά την εντολή που πήραν απο τους ψηφοφόρους στη πόλη μας.

Συγκεκριμένα, μια παράταξη Κόκκορη που αυταπόδεικτα είναι οικογενειακή επιχείρηση. Είναι γνωστό οτι στη παράταξη Κόκκορη ήταν συνυποψήφιος και ο αδερφός του, και ήδη έχουν φροντίσει για αρκετά μέλη του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος, όπως και ο μακαρίτης Παπαδόπουλος με τη θυγατέρα του που διορίστηκε στο γκόλφ πρίν ερθει στην Ελλάδα και ενω σπούδαζε, όπως και ο συνδιοικητής Λανδράκης με τη συντροφό του που επίσης πρίν απο κάθε άλλον δημότη συμπολίτη μας φρόντισε.

Στη συνέχεια έχουμε τις περιπτώσεις ημετέρων διορισμένων απο το ''παράθυρο'' του Κόκκορη, ο οποίος σε πλειάδα περιπτώσεων με βασικό κίνητρο τη κομματική ταυτότητα έβαλε στο δήμο Γλυφάδας, παρακάμπτοντας κάθε ενδεδειγμένη διαδικασία. 

Οι ''διορισμένοι'' Κόκκορη απο το πόστο που τους παρείχε συνέχισαν την επανάληψη των κακώς κειμένων, φροντίζοντας για τα μέλη των οικογενειών τους όπως ο Βασίλης Παλιούρας, ο οποίος φρόντισε αρχικά για τα δυο παιδιά του, για ημετέρους, για τους ήδη εργαζόμενους του δήμου που φρόντισε τη συνέχιση παραμονής τους, και σε καμία περίπτωση για το σύνολο των συμπολιτών μας που έχρηζαν, και χρήζουν, προσοχής και μέριμνας δεδομένου του καθεστώτος μακροχρόνιας ανεργίας.

Ο καλοπληρωμένος Παλιούρας με 2.500 χιλ ευρώ το μήνα, φρόντισε να λαμβάνουν άλλους δυο μισθούς τα παιδιά του απο τους φορολογούμενους συμπολίτες μας, να πέφτουν τρείς μισθοί σε μια οικογένεια, την ίδια στιγμή που σε πλειάδα περιπτώσεων μακροχρόνια ανέργων συμπολιτών μας, χωρίς κανένα πόρο, παρέχουν πολιτική εκμετάλλευση στέλνοντας ηλεκτρονικά μηνύματα, και sms  ποτέ για 30, και πότε για 46 θέσεις.

Δεδεμένης της ίδιας διαδικασίας πολιτικής εκμετάλλευσης επανελλημένα σε χιλιάδες συμπολίτες μας, και με βασικό δεδομένο οτι κατέθεσαν δικαιολογητικά χωρίς πρόσληψη μακροχρόνια άνεργοι - ενω προσλαμβάνουν άτομα που είχαν εργαστεί στο δήμο δυο και τρείς φορές με συμβάσεις - η με άλλα κριτήρια ημετέρους τους, αξιώνω την άμεση παρέμβαση της αντιπολίτευσης.

Αντιπολίτευση που πρέπει να κινήσει την διαδικασία ενεργοποίησης και της δικαιοσύνης, και της δημόσιας διοικήσεως.

Πρέπει να τελειώνουμε με αυτούς τους εγκληματικά ανεύθυνους στη πόλη μας, όπως και με αρκετούς απο τους αιρετούς που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη συγκάλυψη των αθλιοτήτων.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Θα παρέχω και τα αποδεικτικά στοιχεία για τα ανωτέρω, αν και λίγο πολύ είναι γνωστά τα περισσότερα σε αρκετούς σύμφωνα αρκετών δημοσιευμάτων.
Εαν υπάρχει ασάφεια σε όσα γράφονται έπειτα απο διασταύρωση όσων είπαν τρείς συμπολίτες μας, ας μας διορθώσει ο κ. Παλιούρας να ανακαλέσουμε.
Και αρχικά δίνοντας στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα προσληφθέντων στο δήμο σε όλους τους τομείς, και ειδικότερα στο κοινωνικό φαρμακείο, και το κοινωνικό παντoπωλείο, όπως και το καθεστώς προσλήψεων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο υπεύθυνος προσλήψεων στο δήμο Γλυφάδας δέχεται οσα λέγονται; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">