ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αθλιότητες του υπουργείου Οικονομικών

Νομοθετική διάταξη με την οποία η εφορία θα δέχεται εξόφληση των χρεών με τη μεταβίβαση ακινήτων προωθεί το υπουργείο Οικονομικών στο νέο νόμο.

Καθημερινά είναι εκατοντάδες οι πολίτες που ενημερώνουν ότι έχουν αδυναμία να πληρώσουν τα χρέη τους προς την εφορία, ακόμη και σε δόσεις.

Έτσι η... λύση έρχεται με τη νέα δυνατότητα που δίδεται με τον νέο νόμο για τα ακίνητα. Με αυτή τη διάταξη οι πολίτες αντί ρευστού θα μπορούν να αποπληρώνουν τα χρέη τους με τη μεταβίβαση ακινήτου.

Τώρα μελετώνται δύο σχέδια. Το ένα περιλαμβάνει τη δυνατότητα μεταβίβασης του ακινήτου (πώληση δηλαδή) χωρίς να έχει εξοφληθεί η οφειλή του πολίτη, έτσι ώστε να του δίδεται η δυνατότητα να αποκτήσει ρευστό για να ξεχρεώσει το Δημόσιο και το δεύτερο η απευθείας μεταβίβαση του ακινήτου στο Δημόσιο για συμψηφισμό της αξίας του ακινήτου με τα χρέη.

Τι γίνεται εάν η αξία του ακινήτου είναι μεγαλύτερη από την οφειλή;
Απλά το κράτος επωφελείται περισσότερο και ο πολίτης χάνει, τα επιπλέον χρήματα δεν τα επιστρέφει το κράτος στον πολίτη, τα κρατάει...

Κάνω περισσότερο συγκεκριμένο το πλαίσιο που προωθούν οι ληστές των πολιτών, που αντί υπηρέτησης ως οφείλουν, επεξεργάζονται τη ληστρική επίθεση.

Ο μακροχρόνια άνεργος, χωρίς κανένα εισόδημα, καλείται να πληρώσει 1.000 ευρώ στην εφορία, τα οποία αδυνατεί να πληρώσει, έτσι έρχεται η πολιτεία των ληστών και βρίσκει τη λύση για την φορολόγηση του ανέργου.

Η λύση που δίνεται απο τους ληστές της σημερινής κυβέρνησης είναι σαφής και αποσκοπεί στο να δημιουργήσει εκατοντάδες χιλιάδες αστέγων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αθλιότητες του υπουργείου Οικονομικών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">