ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ήρθαν στα χέρια στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, λίγο πριν ψηφιστεί η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την αξιοποίηση του ΑΣΤΕΡΑ Βουλιαγμένης.
Η ομάδα του συμπολίτη μας Σγουρού σχεδίαζε τις μελέτες περιβάλλοντος για την πώληση του  Αστέρα Βουλιαγμένης.  Έναντι 300.000.000 εκ. ευρώ ετοιμάζουν να πωληθεί ο Αστέρας Βουλιαγμένης από τον Λαιμό μέχρι την θάλασσα.
Πουλάνε τον Αστέρα έναντι πινακίου φακής ενώ αποτελεί μια από τις καλύτερες περιοχές της μεσογείου. 
Στο συμβούλιο της Τρίτης έχει αποφασιστεί να μην πωληθεί ο Αστέρας, πήρε αναβολή, και έπειτα από δυο μέρες  συγκαλούν πάλι το περιφερειακό συμβούλιο - προφανώς έχουν υπάρξει υπόγειες  συμφωνίες - και αποφασίζουν σύμβουλοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ τη πώληση.
Εχθές ανακοινώθηκε ότι σε αυτή τη περιοχή πρόκειται να γίνουν 400 σπίτια και σύμφωνα με αυτή την ανακοίνωση υπήρξε  λεκτική αντίδραση όπου οδήγησε το κ Σγουρό να κατέβει από την έδρα και να ξεκινήσουν τα επεισόδια.
Συνεργάτης του Γιάννη Σγουρού, εξερράγη, όταν ένας καταληψίας τον έβρισε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύρραξη, με τον Περιφερειάρχη Αττικής να έρχεται στα χέρια με τον Δ. Τσουκαλά και τον βουλευτή και περιφερειακό σύμβουλο συμπολίτη μας Σ. Παναγούλη να διαπληκτίζεται με συναδέλφους του.
Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και η Μελέτη υπερψηφίστηκε από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Δείτε τι είπε σήμερα το πρωϊ ο βουλευτής του Σύριζα Δ. Τσουκαλάς.


Νέες προσφορές για τον Αστέρα θέλει το ΤΑΙΠΕΔ

Βελτιωμένες προσφορές από τους τρεις εκ των τεσσάρων ενδιαφερόμενων για τον Αστέρα της Βουλιαγμένης θα ζητήσει το ΤΑΙΠΕΔ.

Όπως ανακοίνωσε, μετά την αποσφράγιση των προσφορών, σύμφωνα με τη διαδικασία αποκλείστηκε η προσφορά με το χαμηλότερο τίμημα και θα κληθούν οι υπόλοιποι τρεις ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν βελτιωμένη προσφορά, εντός της επόμενης εβδομάδας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ήρθαν στα χέρια στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">