ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο στη Γλυφάδα

Όσα συμβαίνουν στη Γλυφάδα από τους αιρετούς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πρέπει να ενδιαφέρουν τους συμπολίτες μας.

Πράγματι οι συμπολίτες μας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν φροντίσει επί ολόκληρες δεκαετίες σε μια εύπορη οικονομικά πόλη να ισχύει πολιτισμικός μεσαίωνας.

Το αυταπόδεικτο τοπικό μας γεγονός, χώροι πολιτικών συζητήσεων να γίνονται καφετέριες, φούρνοι, και καφενεία από το σύνολο των αναχρονιστών αιρετών συμπολιτών μας - και ειδικά των εκλεγμένων - δίνει ουσιαστικά τον αναχρονιστικό χαρακτήρα και αντίληψη που τους διέπει.

Το επίσης αυταπόδεικτο συμμετοχής και κάποιων τοπικών μας δημοσιογράφων δίνει το άρωμα διαπλοκής μεταξύ των, ώστε διαχρονικά στην εύπορη τοπική μας κοινωνία που λυμαίνονται γνωστά άτομα με καθεστωτικές και μεσαιωνικές αντιλήψεις να διαιωνίζεται ο αναχρονιστικός μεσαίωνας.

Οι συμπολίτες μας που έχουν δεχθεί ένα συγκεκριμένο μοντέλο αμεσότητας δημόσιων πολιτικών συζητήσεων, από ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, ώστε πλην της ενημέρωσης να υπάρχει και ορθή κρίση των δυνατοτήτων και ιδεών κάθε πολιτευόμενου, δεν πρέπει συλλήβδην να τους καταδικάσουν ως ακατάλληλους; 

Οι συμπράττοντες της δημοσιογραφίας στη Γλυφάδα γνωρίζοντας ότι επί δεκαετίες - και όχι μόνο επί του παρόντος - δήμαρχος και αντιπολιτευόμενοι αιρετοί συναντώνται σε μυστικές συζητήσεις για ζητήματα που μας αφορούν όλους, χωρίς να δίνουν το δικαίωμα δημοσιοποιήσεως, δεν είναι ενoχλημένοι;


Οι κύριοι διοικούντες αναχρονιστές πρεσβεύουν ένα μοντέλο που οι δημότες/ισσες στη πλειονότητα τους έχουν απορρίψει.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Στη πόλη μας χρειάζεται μια χρηστή διοίκηση όπου την επόμενη των εκλογών - στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο - θα περάσει για ψήφιση τη δημιουργία τοπικού ενημερωτικού μέσου και άμεσα θα προσλάβει 20 - 30 εργαζομένους και ειδικά δημοσιογράφους.

Τα καθήκοντα που θα ανατεθούν θα είναι σαφή: Πλήρης άμεση ενημέρωση για οτιδήποτε συμβαίνει σε τοπικό επίπεδο, χωρίς παραταξιακές η άλλες σκοπιμότητες, και χωρίς λιβάνισμα των διοικούντων.

Επιτέλους χρειάζεται οτιδήποτε μεθοδεύεται στο παρασκήνιο να αποτελεί δημοσιευμένο δεδομένο στη κρίση του συνόλου. Πρέπει να εναρμονιστούμε με σύγχρονες κοινωνίες  όπου θα ισχύουν δημόσιες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις πολιτευόμενων και για την αυτοδιοίκηση, ώστε να υπάρχει ορθή κρίση των δημοτών.

Κάτι πρωτοπόρο δεν μπορεί να ισχύσει με Κόκκορη και λοιπούς στη πόλη μας - ΠΑΣΟΚ & ΝΔ - δεδομένου ότι γνωρίζουμε τι πράττει σε εργαζόμενους του δήμου ώστε να ασκεί έλεγχο. (Ανάλογα έπρατταν και άλλοι κατά το παρελθόν) Δεν είμαι βέβαιος ούτε για όσους θα παρουσιαστούν με το προσωπείο των ανεξάρτητων. 

Αν δεν έχουμε δέσμευση - μπαίνοντας στην προεκλογική περίοδο - από όσους αξιώσουν την εκλογή τους στη Γλυφάδα, κατηγορηματικά δηλώνω εκ προοιμίου ότι είναι λαμόγια, και ο γνώμονας τους είναι για άλλη μια φορά η αναπαραγωγή ''αθλιοτήτων''.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: Προσωπικά μπορώ να το υλοποιήσω με γνώμονα την απόλυτα ισότιμη συμμετοχή όλων, (πολιτευόμενων, τοπικών εκδοτών, και δημοτών) για την άμεση δημόσια ενημέρωση του συνόλου. Εσείς κ. αξιότιμοι συμπολίτες πολιτευόμενοι; (Είστε αναχρονιστές αποδεδειγμένα, και προφανώς και κάποιοι εκ των τοπικών εκδοτών διότι από μια τέτοια υλοποίηση θα είχαν ωφέλεια)

*Προς αποφυγή παρεξηγήσεων όταν γράφω λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο στη Γλυφάδα εννοώ τον κάθε δημότη/ισσα της πόλης μας.

* Πείτε επιτέλους στους δημότες/ισσες γιατί διαχρονικά δεν θέλετε ένα άμεσο μέσο των δημοτών στη Γλυφάδα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">