ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ

Τελειώνουν οι μέρες της κακοδιοικήσεως Κόκκορη χωρίς κανένα ενδεχώμενο επανεκλογής.
Οι περισσότεροι σύμβουλοι του, όμως και οι περισσότεροι δημότες Γλυφάδας σε καμία περίπτωση δεν θα στήριζαν την επανεκλογή Κόκκορη στη πόλη μας.

Στον αντίποδα η παράταξη της ΝΔ μετά τον αποχωρήσαντα Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη που υπουργοποιήθηκε είναι αισθητά αποδυναμωμένη, δεδομένα όμως εχει εναν σταθερά συντηρητικό κόσμο συμπολιτών μας ο οποίος παρακολουθεί σκεπτικά και σχεδόν ''μουδιασμένα'' όσα μεθοδεύονται και δημοσιοποιούνται.

Προσωπικά θεωρώ οτι στις επερχόμενες εκλογές στη πόλη μας την έκπληξη θα την κάνουν όσοι δεν έχουν περάσει απο τα δημοτικά έδρανα ως διοικούντες.

Σύμφωνα με τις νέες τάσεις που έχουν επικρατήσει στη κοινωνία μας, και δεδομένης της κακοδιοικήσεως Κόκκορη καθώς και της αποχωρήσεως Βαρβιτσιώτη - που θεωρήθηκε ''κρέμασμα'' της δεξιάς παρατάξεως - σχηματίζεται η άποψη οτι μόνο νεο αίμα μπορεί να λειτουργήσει με τον ενδεδειγμένο τρόπο, και μόνο πολυσυλλεκτικά σχήματα - παρατάξεις - ανθρώπων που γνωρίζουν τη λάθος δομή λειτουργίας των πλαισιωτών του χθές και του παρόντος. (Συμπολίτες μας που θα επικεντρώσουν σε ενδεδειγμένες πολιτικές υπέρ του ανθρώπινου παράγοντα αφήνοντας πίσω όλες τις γνωστές πρακτικές συνεργασίας με εφοπλιστικά και άλλα συμφέροντα που διαχρονικά απομυζούν το κοινωνικό σύνολο) 

Όταν ο Κ.Κόκκορης κάνει το τραπέζι σε εφοπλιστές και αξιώνει την συνεργασία τους ώστε απο κοινού να έχουν οφέλη εις βάρος του συνόλου, προσωπικά σας προτείνω να στηρίξετε και να συμμετέχετε σε όποια προσπάθεια θα είναι ''καθαρή''  για κάτι καλύτερο για όλους τους Γλυφαδιώτες/ισσες.

Δώστε τέλος στα γνωστά λαμόγια και τις λαμογιές τους, και λειτουργήστε ως υπεύθυνοι άνθρωποι... διότι αρκετοί διοικούντες του παρόντος είναι ανάλγητοι και παλιάνθρωποι, καθώς και παρανομούντες εις βάρος του συνόλου.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">