ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ταξιδάκι αναψυχής χάρισε o Γ. Παπανικολάου σε 50 τοπικούς δημοσιογράφους



Ταξιδάκι αναψυχής χάρισε o Γ. Παπανικολάου σε 50 τοπικούς δημοσιογράφους!!!

Ταξιδάκι αναψυχής από τον υποψήφιο δήμαρχο σε δημοσίευμα της ελευθεροτυπίας χωρίς να αναφέρεται ποιοι ήταν οι 50 τοπικοί δημοσιογράφοι!!! 

Δώστε και τα ονόματα στη δημοσιότητα ώστε να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ποιοι είναι αυτοί που δέχτηκαν από τις τοπικές κοινωνίες,και ειδικά της Γλυφάδας. Το δημοσίευμα της ελευθεροτυπίας είναι ασαφές και αφήνει σκιές κατά πάντων, άρα απαράδεκτη δημοσιογραφία.

Ταξιδάκι αναψυχής χάρισε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου σε 50 τοπικούς δημοσιογράφους!!!
Με λεφτά του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και ένα αεροπλάνο της Aegean τούς «πέταξε» μέχρι τις Βρυξέλλες για να δουν πόσο σκληρά δουλεύει η καρδιά της Ευρώπης. 
Οταν το έμαθε ο δήμαρχος Γλυφάδας Κ. Κόκκορης, κόντεψε να πάθει τέσσερα εγκεφαλικά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Ενημέρωσε αμέσως τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ε. Βενιζέλο και του ζήτησε να ενημερωθεί άμεσα ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς
Αυτή η εκλογική αναμέτρηση θα έχει πολύ σασπένς και μάλλον ουκ ολίγα... εγκεφαλικά!
Γ.Λιν.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ταξιδάκι αναψυχής χάρισε o Γ. Παπανικολάου σε 50 τοπικούς δημοσιογράφους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">