ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δύσκολες ώρες για τον Μίκαελ Σουμάχερ


Την πιο δύσκολη «κούρσα» κάνει ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής Μίκαελ Σουμάχερ ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση έπειτα από ατύχημα που είχε όταν έκανε σκι.

Ο Γερμανός πρώην οδηγός της φόρμουλα 1 διατηρείται σε τεχνητό κώμα από τους γιατρούς μετά και τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κρανιοεγκεφαλική πίεση.

Η επέμβαση διήρκεσε δύο ώρες, η κατάστασή του παρουσιάζει κάποια σημάδια βελτίωσης, αλλά δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο, τόνισαν οι γιατροί του. Όπως επεσήμαναν μετά τη δεύτερη επέμβαση ελέγχουν καλύτερα την κατάσταση, αλλά είναι ακόμη σε κρίσιμο σημείο. Είναι σε συνεχή επικοινωνία και ενημερώνουν διαρκώς την οικογένεια του Σουμάχερ, ενώ προειδοποίησαν ότι ακόμη υπάρχει έντονη αιμορραγία.

Ενδιαφέρον προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο Μίκαελ Σουμάχερ. Η μάνατζερ του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή Σαμπίνα Κεμ, ανέφερε πως το κράνος του Σουμάχερ έσπασε μετά από πρόσκρουση σε βράχο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά.

Σύμφωνα με την Κεμ ο Σουμάχερ δεν ήταν μόνο με τον γιο του, αλλά με μια ομάδα από φίλους, καθώς επίσης ότι δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα την στιγμή του ατυχήματος.

Αναμφίβολα αναμένονται με ενδιαφέρον οι μαρτυρίες όλων όσων παρευρίσκονταν μαζί με τον Σουμάχερ την στιγμή που έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ζωή του.

Μπορεί ο Μίκαελ Σουμάχερ και η οικογένειά του να διανύουν τη χειρότερη Πρωτοχρονιά τους, καθώς ο διάσημος πιλότος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά αυτό φαίνεται δεν εμπόδισε ένα θρασύτατο παπαράτσι.

Οπως αποκαλύπτει o Guardian, επικαλούμενος δηλώσεις της μάνατζερ, ένας παπαράτσι ντυμένος παπάς προσπάθησε να περάσει μέσα στο θάλαμο όπου νοσηλεύεται ο «Σούμι» προφανώς για να βγάλει κάποια φωτογραφία τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή ο οποίος βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση.

«Οπως φαίνεται ένας δημοσιογράφος ντυμένος παπάς προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στο δωμάτιο του Μίκαελ ... Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι είναι δυνατόν να φίνει κάτι τέτοιο», φέρεται να είπε η Κεχμ σε ρεπόρτερ της Welt.

Σύμφωνα με τον Γκάρντιαν, έμμεση επιβεβαίωση του παραπάνω γεγονότος αποτελεί και η δήλωση του νευροχειρούργου Ζεράρ Σαγιάν και επιστήθιου φίλου του Σουμάχερ. Κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων ο γιατρός έκανε έκκληση στους ανθρώπους των ΜΜΕ να μην εμποδίζουν το έργο του ιατρικού προσωπικού επιδιώκοντας προσωπικές δηλώσεις ή συνεντεύξεις.

«Εκ μέρους της Κορίνας (σύζυγος του Σουμάχερ) σας ζητώ να μην μας πιέζετε ... ούτε εμάς ούτε την οικογένεια. Θα προσφέρετε την μεγαλύτερη στήριξη στο Σουμάχερ για να κερδίσει αυτή τη δύσκολη μάχη αφήνοντας τους γιατρούς στην ησυχία τους. Δεν κρύβουμε τίποτε».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δύσκολες ώρες για τον Μίκαελ Σουμάχερ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">