ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επαμεινώνδας Πανάς: Oι πολίτες με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές θα φέρουν τα πάνω-κάτω


Ποια πλήρη ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό «προβλέπει» ο καθηγητής στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Επαμεινώνδας Πανάς, ενόψει των ευρωεκλογών 2014;

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του καθηγητή Επαμεινώνδα Πανά, που βασίζονται στα στοιχεία από το ευρω-βαρόμετρο, οι πολίτες με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές 2014 αναμένεται να φέρουν τα πάνω-κάτω στα πολιτικά δεδομένα.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο κ. Επαμεινώνδας Πανάς, πρώτο κόμμα αναμένεται να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό που θα αγγίζει το 20%, στη δεύτερη θέση «βλέπει» τη Χρυσή Αυγή, με ποσοστό που εκτιμά ότι θα κυμαίνεται μεταξύ 14-15% και η ΝΔ θα είναι τρίτο κόμμα, με ποσοστό που δεν θα ξεπερνά το 13%.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστήριξε ο κ. Επαμεινώνδας Πανάς,στις ευρωεκλογές 2014 το ΠΑΣΟΚ δεν αναμένεται να εκλέξει καν ευρωβουλευτή, ενώ τα ποσοστά του κόμματος της Χαριλάου Τρικούπη αναμένεται να μοιραστούν σε άλλα μικρότερα κόμματα.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επαμεινώνδας Πανάς: Oι πολίτες με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές θα φέρουν τα πάνω-κάτω Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">