ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εκδήλωση-Συζήτηση, Πέμπτη, 6/03, ώρα 18:00, στο αμφιθέατρο του Ασκληπείου


ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ!

Μετά από τρία χρόνια μνημονιακής διακυβέρνησης, το δικαίωμα του λαού μας στην υγεία έχει τραυματιστεί σοβαρά. Οι πολιτικές που επιβάλλει η τρόικα (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ) καταργούν, μέρα με τη μέρα, την ελεύθερη πρόσβαση στις δημόσιες δομές υγείας, αφήνοντας, στη θέση τους, υποστελεχωμένες, καταρρέουσες υπηρεσίες.

Η δραματική πλέον υποχρηματοδότηση του ΕΣΥ, η κατάργηση του ΕΟΠΥΥ και οι διαθεσιμότητες-απολύσεις των εργαζομένων, οι διαφαινόμενες συγχωνεύσεις κλινικών και νοσοκομείων, οι τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό και τα εκατομμύρια των ανασφάλιστων δημιουργούν ένα σκηνικό απελπισίας και βαρβαρότητας. Δημιουργούν ένα σκηνικό θανάτου: η μνημονιακή κυβέρνηση και η τρόικα μας δολοφονούν!

Οι Υγειονομικοί και οι Γιατροί στο Ασκληπιείο της Βούλας, οι Γιατροί του ΕΟΠΥΥ, οι Καθηγητές των Νοτίων προαστίων, οι Δάσκαλοι της Γλυφάδας και των ΒΒΒ, οι Εθελοντές του ΜΚΙΕ, τα Παιδιά του πρών ΠΙΚΠΑ Βούλας, οιΑγωνιζόμενοι Πολίτες των όμορων Δήμων, δηλώνουμε ότι δεν θα αφήσουμε να συνεχιστεί αυτή η βαρβαρότητα. Στεκόμαστε απέναντι στη συνεχιζόμενη προσπάθεια διάλυσης της Δημόσιας Υγείας.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην Εκδήλωση-Συζήτηση που διοργανώνουμε, την Πέμπτη, 6/03, και ώρα 18:00, στοαμφιθέατρο του Ασκληπείου Βούλας για να συζητήσουμε και να οργανώσουμε την αντίστασή μας.

Σωμ. Εργαζομένων Γ.Ν. «Ασκληπιείο Βούλας»
ΕΛΜΕ Ν. Αθήνας
Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Γλυφάδας Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ Αττικής
Σωμ. Εργαζομένων στο παράρτημα ΑΜΕΑ Αν. Αθήνας
ΜΚΙΕ
Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών
Σύλλογος παιδιών (πρών ΠΙΚΠΑ Βούλας) και Δομών αυτόνομης διαβίωσης
Αυτοδιαχειριζόμενο Camping Βούλας
Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας ενάντια στα Μνημόνια και τις αντιλαικές πολιτικές
Δίκτυο Προστασίας Σαρωνικού
Εναλλ. Δράση
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εκδήλωση-Συζήτηση, Πέμπτη, 6/03, ώρα 18:00, στο αμφιθέατρο του Ασκληπείου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">