ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ.

Η δημοτική μας κίνηση «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» και ο επί κεφαλής της Τάσος Ταστάνης, καταγγέλλουν στο Γλυφαδιώτικο λαό τις δύο νέες απαράδεκτες Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις των υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Τουρισμού της μνημονιακής συγκυβέρνησης των Σαμαρά – Βενιζέλου (ΚΥΑ 143/11-9-2014 και 148/12-9-2014), με τις οποίες παραχωρούνται στην «ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Α.Ε.» 20 σημαντικά φιλέτα δημόσιας περιουσίας του παραλιακού μετώπου από το Φαληρικό Δέλτα ως τη Σαρωνίδα. Δείχνει έτσι για άλλη μια φορά το ανάλγητο πρόσωπό της και προωθεί με ταχύτατες διαδικασίες το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και μεγάλου τμήματος της παραλίας της πόλης μας.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα και δηλώσεις του προέδρου της «ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Α.Ε.» η εταιρεία (στο Δ.Σ. της εν λόγω εταιρείας έχει διορισθεί ως μέλος και το αγαπημένο παιδί της συγκυβέρνησης ο πρώην δήμαρχος κ. Κόκκορης), είναι έτοιμη ως την άνοιξη να προχωρήσει στην προκήρυξη διεθνούς πολεοδομικού διαγωνισμού για την «αξιοποίηση» της «Αθηναϊκής Ριβιέρας» δηλαδή να ξεπουλήσει το καλύτερο τμήμα της παραλίας του Σαρωνικού.
Ανάμεσα στα προς εκποίηση φιλέτα περιλαμβάνεται και μεγάλο τμήμα της παραλίας της Γλυφάδας, έκτασης πάνω 300 στρέμματα και μήκους ακτογραμμής πάνω από 2.000 μέτρα από το Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά μέχρι και τα «Αστέρια» Γλυφάδας.

Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», είχε από τις αρχές του καλοκαιριού με ανακοινώσεις της «κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου» και επανειλημμένα έχει αναφερθεί στην «αφωνία» του δημάρχου κ. Παπανικολάου και του κ. Κόκκορη.
Μόλις προχθές 6 δήμαρχοι παραλιακών δήμων – ανάμεσά τους και ο κ. Παπανικολάου - χωρίς να ψελλίσουν ούτε λέξη διαμαρτυρίας ή διαφωνίας προς την Κυβέρνηση, ζητούν συνάντηση με την διοίκηση της «ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Α.Ε.» για να ενημερωθούν. Φοβούμαστε ότι πολύ σύντομα θα αναγκαστούν να βγάλουν οριστικά τη μάσκα του ανεξάρτητου και να δείξουν το αποκρουστικό φιλοκυβερνητικό πρόσωπό τους υποστηρίζοντας δίχως αντιρρήσεις το ξεπούλημα του παραλιακού μετώπου.

Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», καλεί τους συμπολίτες μας να αντιδράσουν σε αυτό το ξεδιάντροπο ξεπούλημα, τονίζοντας ότι με επί κεφαλής τους 3 δημοτικούς συμβούλους της, θα πρωτοστατήσει στην ανάπτυξη των αναγκαίων αγωνιστικών δράσεων για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας, της παραλίας της πόλης μας και όλου του παραλιακού μετώπου του Σαρωνικού. Δεν θα επιτρέψουμε το ξεπούλημα στα κερδοσκοπικά συμφέροντα, τμημάτων της παραλίας της πόλης μας, των «ΑΣΤΕΡΙΩΝ», του χώρου του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού και του Γκολφ, καθώς και του παραλιακού μετώπου του Σαρωνικού.

Μόνο με τον αγώνα μας ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!
Δεν θα σταματήσουν, αν δεν ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ.
Υπερασπιζόμαστε το δημόσιο πλούτο
και το δικαίωμα σε μια πόλη ανθρώπινη.


ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Για εμένα το συγκεκριμένο ζήτημα - ξεπουλήματος του παραλιακού μετώπου - δεν είναι το μείζον... όταν έχουμε το δεδομένο της στυγνής δολοφονίας που συντελείται εις βάρος μας.

Το ξεπούλημα σε ημέτερους είναι δευτερεύων σε αντιδιαστολή με την φυσική εξόντωση που γίνετε σε ανθρώπους - Έλληνες πολίτες - από το σύνολο αυτών που είχαν πρωταρχική - βασική - υποχρέωση την εκπροσώπηση τους.


Επιτέλους πότε θα μιλήσετε, και πότε θα κάνετε απαιτούμενες ενέργειες ως αντιπολίτευση; Επέλεξαν να μείνω εκτός υποψηφιοτήτων - εκλογής - που θα είχα άμεσα το δικαίωμα να περάσω σε ένα δημοτικό συμβούλιο το ζήτημα - πρόταση - αίτηση, άρα καλείστε να το φέρετε σε πέρας εσείς.

Σε αντίθετη περίπτωση, οι συμπολίτες μας θα θεωρήσουν ότι το έκαναν σκόπιμα (...) ώστε να υπηρετούνται τα συμφέροντα της δημοτικής ραδιοφωνίας του Πειραιά - Βαγγελάτου -  και του κομματικού ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο μέσος δημότης/ισσα δεν αντιλαμβάνεται ότι σας παρείχαμε στήριξη, ψήφους, και εσείς απολύτως τίποτα ως πολιτευόμενοι όλων των παρατάξεων στη Γλυφάδα; Ο κ.Παπανικολάου δηλώνει δημόσια κάποια πράγματα, και δεν τελεί σε ισχύ απολύτως τίποτα. Τελικά ποιος φέρει την ευθύνη;

Κάποιοι άλλοι χτίζουν μια άμεση σχέση μεταξύ διοικούντων και αυτών, άρα σε αυτές των περιπτώσεων γνωρίζουν ''όλοι''  ότι υφίστανται άμεσα κέρδη, ενώ γνωρίζετε ότι εμείς δεν ακολουθούμε αυτές τις πρακτικές. Κάτι δεν πρέπει να γίνει και με εμάς κ.Ταστάνη που είμαστε δημότες Γλυφάδας; Δεν πρέπει να επιδείξετε ενδιαφέρων ώστε να επαναλειτουργήσω το σταθμό ΓΛΥΦΑΔΑ FM;

Αξιώσατε θεσμικό ρόλο στη τοπική αυτοδιοίκηση, και ειδικά στη Γλυφάδα...σας εκλέξαμε στον δήμο, και τελικά δεν υφίσταται ούτε ίχνος δικής σας παρεμβάσεως ώστε να πιστοποιείται ότι εκπροσωπείται τους δημότες. Ως κάτοικος Τερψιθέας, και γείτονας, που από την οικία σας το πρώτο πράγμα που βλέπετε είναι την κεραία του ΓΛΥΦΑΔΑ η μέχρι τώρα στάση σας τι δηλώνει; Μήπως δεν γνωρίζετε τις κατατεθειμένες αιτήσεις στον δήμο;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">