ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΧΩΡΙΣ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΡΤΖΙΑΝΑ;

Πρόοδος και ανάπτυξη χωρίς άμεσα και μαζικά μέσα στα ερτζιανά δεν γίνετε, άρα διαχρονικά εμπαίζεται το σύνολο. 

Ως δήμος Γλυφάδας, και δημότες/ισσες Γλυφάδας στα νότια προάστια, αν επιθυμείτε διαχρονικά να βρισκόμαστε ουραγοί, ώστε να μην δικαιωθεί ένας δημότης και ένα δίκαιο τοπικό ζήτημα, όπως τέθηκε, συνεχίστε να υπηρετείτε συνολικά κάθε λογής διαπλεκόμενα, και να κρίνεστε παράλληλα από χιλιάδες συμπολίτες μας. 

Κάντε τις επιλογές σας, όλες οι παρατάξεις και ειδικά η διοικούσα, και παράλληλα ανάληψη των ευθυνών που συνεπάγονται αυτών.

Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο. Το ζήτημα είναι πλέον γνωστό, και όλοι κρινόμαστε για τα πεπραγμένα μας.

Δεν θα ειπωθεί για το επόμενο χρονικό διάστημα, ποτέ ξανά το ελάχιστο, όσων αφορά ένα γνωστό σε όλους ζήτημα (ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΣΤΑ ΕΡΤΖΙΑΝΑ) που κρίνει συνολικά το επίπεδο πολιτισμού στη πόλη μας.

Θα κατατεθεί όμως στο δήμο Γλυφάδας για πολλοστή φορά η αίτηση, ώστε να δημιουργηθεί πάλι τετελεσμένο.


Είναι απίστευτο, όσοι και όσες διακαώς αναζητούσαν πρόσβαση με κάθε τρόπο σε ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ, ιστοσελίδες κ.τ.λ, ώστε να εξασφαλίσουν επαφή με τους συμπολίτες μας, και να πετύχουν την εκλογή τους, με υποσχέσεις για ανάπτυξη, εκπροσώπηση του 100%, πολιτικές με στόχευση τους περισσότερο πληττόμενους, όπως και πολλά ακόμα, στη συνέχεια αμέσως μετά να αλλάζουν πλήρως και να υποκρίνονται μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Η νοημοσύνη των συμπολιτών μας έχει γίνει λάστιχο, ενώ υπάρχει η ψηφιακή τεχνολογία, η τεχνογνωσία, το ανθρώπινο δυναμικό, και δεν πρόκειται για ζημιογόνες επιχειρήσεις αν την διοίκηση την ασκούν τα κατάλληλα άτομα, και ειδικά όταν υπάρχει ως εγγύηση ένας δήμος που δραστηριοποιούνται  5.000 χιλ. επιχειρήσεις.

Για τελευταία φορά καληνύχτα σας, και συγχαρητήρια για τις στοχευμένες επιλογές σας.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΧΩΡΙΣ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΡΤΖΙΑΝΑ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">