ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΕΝΑΛΛΑΞ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ ΒΑΡΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Από φετος, την 28η Οκτωβρίου θα τεθεί σε ισχύ ο νέος τρόπος παρελάσεων στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, όπως διαβεβαίωσε χθές στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Η πρόθεση της κατάργησης των τριών παρελάσεων (όπως γινόταν μέχρι σήμερα), προκάλεσε αρκετές αρνητικές αντιδράσεις, αφού πολλοί θεώρησαν πως αυτό είναι ισοπεδωτικό και μειωτικό για τις δημοτικές ενότητες που θα χάσουν τις παρελάσεις τους.

Ο κ. Κωνσταντέλλος εξήγησε πως από τη στιγμή που οι τρεις πόλεις έγιναν μία, δεν νοείται να υπάρχουν τρεις παρελάσεις καθώς "Η πόλη έχει ανάγκη" από μεγάλες και οργανωμένες εκδηλώσεις.

Όπως διευκρίνησε, η διεξαγωγή των παραλέσεων και έτσι όπως προτείνεται από τη δημοτική αρχή, έγινε κατόπιν συννενόησης με τους διευθυντές των σχολείων και θα λειτουργήσει κυκλικά και πιλοτικά.

Δηλαδή, η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα γίνει στη Βούλα, της 25ης Μαρτίου στη Βάρη, την επόμενη χρονιά θα είναι η σειρά της Βουλιαγμένης και ούτω καθ' εξής.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό το πιλοτικό μέτρο θα τεθεί σε ισχύ από φέτος την 28η Οκτωβρίου, όπου η παρέλαση για όλα τα σχολεία των 3Β θα γίνει στη Βούλα, ακολούθως την 25η Μαρτίου η παρέλαση θα γίνει στην Βάρη και την 28η Οκτωβρίου του 2015 θα γίνει στη Βουλιαγμένη.

Γι αυτό το σκοπό φέτος θα στηθεί μεγαλύτερη εξέδρα και θα είναι στρωμένη με μοκέτα.

Βλέπουμε λοιπόν στο γειτονικό δήμο να δημιουργείτε ένα πιλοτικό πλαίσιο 
κάλυψης όλων των περιοχών, σε πλήρη αντιδιαστολή με τον δήμο Γλυφάδας που κάποιοι διαχρονικά εξυπηρετούν αποκλειστικά το κέντρο της πόλης.

Στο σημείο αυτό υπάρχει η αίτηση που κατατέθηκε από τον πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Γιάχο, οι παρελάσεις να γίνονται και στην Τερψιθέα.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΧΟΣ: ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Πρόταση δική μας είναι: Η διοίκηση να εξετάσει το αίτημα Π. Γιάχου και να καθιερώσει ανάλογη εναλλάξ διαδικασία, ώστε τη μια χρονιά η παρέλαση να γίνετε στην παραλιακή, και τον επόμενο στην Τερψιθέα, μέχρι να καταργηθούν οι παρελάσεις...

*Φωτογραφία της παρέλασης με την δασκάλα που έκλεψε τις εντυπώσεις, και σαφώς η μετεξέλιξη οδηγεί τις παρελάσεις σε πασαρέλα...και πανηγύρια.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΕΝΑΛΛΑΞ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ ΒΑΡΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">