ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Οι συνθήκες και η κατάσταση που επικρατεί σε τοπικό επίπεδο στη δημόσια υγεία είναι άκρως απαράδεκτες. 

Το κλείσιμο ραντεβού στο νοσοκομείο της Βούλας, με ηλεκτρονικό τρόπο (mail) υφίσταται μόνο εικονικά, γιατί στη πραγματικότητα δεν λειτουργεί.






Όπως βλέπετε στη φωτογραφία από την ιστοσελίδα του νοσοκομείου της Βούλας (Ασκληπιείο Βούλας) υφίσταται η κατηγορία ραντεβού με ηλεκτρονικό τρόπο από το 2011 και ποτέ δεν λειτούργησε.

Στη χώρα της ''προόδου και ανάπτυξης'' των νεοφιλελεύθερων Σαμαροβελιζέλων και της Μνημονιακής συγκυβέρνησης, από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι σήμερα Οκτώβριος του 2014 δεν έχει υπάρξει λειτουργία του κλεισίματος ραντεβού με ηλεκτρονικό τρόπο, και χρησιμοποιείται ακόμη ο παραδοσιακός τρόπος των τηλεφωνικών ραντεβού.

Σήμερα γίναμε μάρτυρες, κατόπιν καταγγελίας συμπολιτών μας, του τρόπου και μεθόδου που αντιμετωπίζονται από τους ιατρούς οι συμπολίτες μας που προσφεύγουν στην δημόσια υγεία.

Έχοντας κλείσει ραντεβού με την επισήμανση ΕΠΕΙΓΟΝ  μέσω mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του νοσοκομείου Βούλας επισκέφθηκαν σήμερα Πέμπτη 30 Οκτωβρίου δυο συμπολίτες μας το νοσοκομείο προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Με τη γνωστή διαδικασία πήραν τα χαρτάκια προτεραιότητας ώστε να εξεταστούν
και ανέμεναν στον προθάλαμο του ιατρείου. Ρώτησαν το νοσοκόμο αν θα τους δεχθεί ο ιατρός, και αυτός απάντησε θετικά. Ανέμεναν την σειρά τους επί τρεις ώρες στο προθάλαμο του ιατρείου, και κάποια στιγμή εμφανίστηκε ο κ. Γιώργος Γκολφινόπουλος ο οποίος με ένα απαράδεκτο και ειρωνικό τρόπο είπε στους δυο συμπολίτες μας ότι δεν θα τους δεχθεί για εξέταση, και να κλείσουν νέο ραντεβού ώστε να εξεταστούν το Μάρτιο του 2015.

Με τέτοιο ανεύθυνο τρόπο συμπεριφοράς , για χορήγηση μιας βεβαίωσης που απαιτεί πέντε λεπτά, ο κ. Γκολφινόπουλος απηλάγει από τους δυο συμπολίτες μας, οι οποίοι του ζήτησαν να τους παρέχει βεβαίωση όσων τους δήλωσε για εξέταση το Μάρτιο του 2015.

Αντί βεβαιώσεως ο κ.Γιώργος Γκολφινόπουλος κάλεσε την ασφάλεια - security - του νοσοκομείου, ώστε να ''ξεφωρτωθεί'' τους δυο ασθενείς που του ζητούσαν βεβαιώσεις.

Τονίζουμε και επισημαίνουμε τον απαράδεκτο τρόπο λειτουργίας των δημόσιων νοσοκομείων, τα οποία έχουν περιέλθει σε τραγική κατάσταση λόγω της ακαταλληλότητας των κυβερνώντων που διέλυσαν τη δημόσια υγεία.

Η αντιπολίτευση, και οι βουλευτές στη Β'Αθήνας, οφείλουν να παρέμβουν για την απαράδεκτη κατάσταση που ισχύει στη δημόσια υγεία, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι πολίτες, και ειδικά σε περιπτώσεις που σκόπιμα και με δόλο η κυβέρνηση έχει κόψει τα επιδόματα σε δικαιούχους, οι οποίοι ταλαιπωρούνται επι δυο χρόνια για μια ιατρική βεβαίωση, η οποία απαιτεί πέντε λεπτά της ώρας.

Κανείς σ' αυτή την αποδεδειγμένα τριτοκοσμική χώρα δεν παρέχει τις υπηρεσίες που δικαιούνται οι πολίτες, όταν απαιτείται και όπως απαιτείται, και αυτές οι απαράδεκτες καταστάσεις ισχύουν λόγω μιας κάκιστης κυβερνήσεως, και αρμοδίων, που διέλυσαν τη δημόσια υγεία, το κράτος πρόνοιας, και τις υπηρεσίες που δικαιούνται οι πολίτες, με αποτέλεσμα τις συνέπειες εις βάρος των Ελλήνων πολιτών.

Καλούμε την αντιπολίτευση να παρέμβει άμεσα διευθετώντας τις απαράδεκτες καταστάσεις που ισχύουν για την χορήγηση βεβαιώσεων που απαιτούν πέντε λεπτά της ώρας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">