ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΥΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;

Γιάννης Κουρδομένος

Οι πολιτικές εξελίξεις σήμερα είναι ραγδαίες, με προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις δημοσκοπήσεις από 5 - 6 ποσοστιαίες μονάδες, και με την εργατική τάξη να επιζητεί δικαίωση και πολιτικές που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Σήμερα η εργατική τάξη, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι υπάλληλοι, οι άνεργοι, που αποτελούν ένα σημαντικά μεγάλο τμήμα της κοινωνίας, γνωρίζουν τι διαμορφώνουν παρασκηνιακά η κυβέρνηση, οι δανειστές,  και η κυρίαρχη τάξη εφοπλιστών, βιομηχάνων, κ.τ.λ. οι οποίοι έχουν συνθλίψει τόσο τους μισθούς όσο και το σύνταγμα, καθώς και το επίπεδο βιωσιμότητας τους, άρα όσα εξήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκουν μιας ευρείας αποδοχής.

Σαφώς μια επανεκκίνηση της οικονομίας από μια κυβέρνηση της αριστεράς, η οποία έχει δεσμευτεί για αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ,  κατάργηση του χαρατσιών και του Ενφια, κατώτατο μισθό 751 ευρώ,  επαναφορά της 13ης σύνταξης, κατάργηση του ειδικού φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης, καθώς και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας με επιστροφή στην ανάπτυξη και με πόρτες ανοιχτές για όλους, τυγχάνει της αποδοχής εκατομμυρίων υπό όρους.

Όσα έχουν εξαγγελθεί πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα, διαφορετικά η σύγκρουση που θα προκύψει τόσο από τους δυσαρεστημένους της εργατικής τάξης, όσο και από τους υπολοίπους (...) θα είναι πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της χώρας μας.

Ήδη σήμερα έχουμε περιπτώσεις πολιτών που εξαπατήθηκαν από την σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ το 1981, η οποία δημιούργησε στη συνέχεια με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και το ΚΚΕ την διαπλοκή ΜΜΕ των μεγαλοεργολάβων και εφοπλιστών, άρα αύριο μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που θα αναπαράξει  με τον ίδιο τρόπο αυτές τις ''πολιτικές'' σίγουρα αυτομάτως αυτοκτονεί.

Ενδεικτικά παρατηρείστε τι πρόκειται να γίνει στο δήμο Γλυφάδας, που μια σειρά 'παραγόντων' μελών Τ.Ο συγκεκριμένων κομμάτων, θεώρησαν ότι ο δήμος αποτελεί προσωπικό τους τσιφλίκι, και συστηματικά κατόπιν συμφωνιών παρανομούν επί πολλά χρόνια σε πρωτοκολλημένες αιτήσεις, και χωρίς ίχνος αιδούς έστησαν και κομματικά παραμάγαζα ως τοπικά ΜΜΕ, τα οποία ενώ έχουν λίγους μήνες ύπαρξης τα πλασάρισαν στην κορυφή της ιστοσελίδας του δήμου, ώστε πλην της αρχικής τους ατιμίας να αποπροσανατολίσουν το κοινωνικό σύνολο.



Συντονισμένες ενέργειες μελών Τ.Ο ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ώστε να επιφέρουν σύγχυση στους συμπολίτες μας, που σαφώς δεν έχουν τη δυνατότητα να γνωρίζουν τι αποφασίζεται στο παρασκήνιο.

Το θέμα υπάρχει δημόσια, και κλήθηκαν συνολικά όλες οι παρατάξεις και εκλεγμένοι να τοποθετηθούν.

Η δημοκρατία και οι δημοκρατικές διαδικασίες στη Γλυφάδα είναι ανύπαρκτες, όπως και η εκπροσώπηση, και το μόνο αυταπόδεικτο είναι οι απαράδεκτοι για θεσμικό ρόλο, προερχόμενοι από τοπικές οργανώσεις κομμάτων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα λύνει προβλήματα, η δημιουργεί διαπλοκή και περισσότερα προβλήματα;


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΥΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">