ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Γλυφάδας, το οποίο αναβλήθηκε, θα συνεδριάσει σήμερα Παρασκευή  31 Oκτωβρίου  2014  στις 8.00 μ.μ, και δεδομένου του αιτήματος του δημότη το οποίο επαναλαμβάνεται.

Αιτούμαι εκτός ημερησίας να τεθεί το ζήτημα  του ΓΛΥΦΑΔΑ FM που επανειλημμένα καταχρηστικά κατέσχεσαν  ώστε να εκλέγονται κάποιοι οι οποίοι διαχρονικά αφήνουν τη πόλη μας ουραγό και επ' ουδενί εκπροσωπούν τους δημότες.

Σύμφωνα του δημοσίου αιτήματος, ώστε να λαμβάνουν γνώση οι συμπολίτες μας, καλώ το σύνολο παρατάξεων και αιρετών να τοποθετηθούν για τις αιτήσεις μου στο δήμο Γλυφάδας όσων αφορά την επαναλειτουργία του ΓΛΥΦΑΔΑ FM σύμφωνα της πρωτοκολλημένης αιτήσεως μου πρoς το ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ με Αρ. Πρωτ. 56577 Ημερομηνία 24 - 10 - 2012.

Κανείς δεν δικαιούται από τον θεσμικό ρόλο που αξίωσε να κωφεύει η να παρανομεί εις βάρος του τόπου και των δημοτών, και σε τοπικό επίπεδο συντελείται έγκλημα, δεδομένου ότι αλλάζει η πλαισίωση σε καρέκλες - έδρανα - όμως πολιτικές υπέρ του τόπου και των δημοτών δεν υπάρχουν.

Το δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης αναβλήθηκε και οι κύριοι δεν φρόντισαν να συμπεριλάβουν το αίτημα του δημότη.

ΔΕΙΤΕ παρακάτω πως εκπροσωπούνται οι δημότες.

1.    Συμπλήρωση – Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2014.
2.    Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2014.
3.    Λήψη απόφασης τροποποίησης καταστατικού της εταιρείας του άρ. 266 Ν. 3463/06 με την επωνυμία «Γκολφ Δήμου Γλυφάδας Μονομετοχική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία».
4.    Ανάκληση της υπ΄αρ. 168/2014 πράξης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά σε λήψη απόφασης για ορισμό μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανωνύμου Εταιρείας με την επωνυμία «Γκολφ Δήμου Γλυφάδας Μονομετοχική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία».
5.    Ορισμός μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανωνύμου Εταιρείας με την επωνυμία «Γκολφ Δήμου Γλυφάδας Μονομετοχική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία».
6.    Ορισμός δύο (2) δημοτικών συμβούλων από τη μειοψηφία , για τη συμμετοχή τους στην Εκτελεστική Επιτροπή ως πειθαρχικό όργανο.
7.    Ορισμός Επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου : «Κατασκευές-ανακατασκευές εξωτερικών διακλαδώσεων στο υφιστάμενο δίκτυο, αρ. μελ. 171/2008» (από αναβολή).
8.    Συγκρότηση Επιτροπής γνωμάτευσης περί παραχώρησης ή μη χώρων στάθμευσης οχημάτων σε άτομα με αναπηρία.
9.    Ορισμός εκ νέου της  Συντονιστικής Επιτροπής για το πρόγραμμα «Υγιείς Πόλεις» του «Εθνικού  Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας Πόλεων – Προαγωγής Υγείας».
10.    Χορήγηση άδειας εκσκαφής.
11.    Eπί αιτήματος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ UNICEF , για παραχώρηση χώρου, προς τοποθέτηση περιπτέρου της για την προώθηση των  χριστουγεννιάτικων ειδών της , στη συμβολή των οδών Α.Μεταξά και Γρ.Λαμπράκη.
12.    Λήψη απόφασης για παραχώρηση (3) ηλεκτρονικών υπολογιστών (παλαιότερης τεχνολογίας που έχουν αντικατασταθεί) στην 1η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ.
13.    Επί αιτήματος για κοπή δέντρου επί  της οδού Γορτυνίας αρ. 62.
14.    Επί αιτήματος για κοπή δέντρου επί  της οδού Γορτυνίας αρ. 65.
15.    Επί αιτήματος για κοπή δέντρου επί  της οδού Φιλαδελφείας αρ. 12.
16.    Επί αιτήματος για κοπή δέντρου επί  της οδού Αττικής αρ. 107.

























  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">