ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!

Ο Γιώργος Παπανικολάου στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ολοκλήρωσε την προεκλογική του εξαγγελία κατάργησης των δημοτικών τελών σε πολύτεκνες οικογένειες και άτομα με αναπηρία.

Ο δήμος Γλυφάδας και το δημοτικό συμβούλιο - στο οποίο έχουν καταργηθεί επί πολλά χρόνια οι δημοκρατικές διαδικασίες - υποτίθεται ότι δείχνει  το κοινωνικό πρόσωπό του απέναντι στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Όλες οι δημοτικές παρατάξεις επικρότησαν την απόφαση και ομόφωνα την ψήφισαν χωρίς να αποτελεί κάποια καινοτομία η κάτι σημαντικό, δεδομένου ότι συνολικά όλες οι παρατάξεις δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο σε καραμπινάτες περιπτώσεις παντελούς ελλείματος εκπροσώπησης, όπως και σε περιπτώσεις ευνοιοκρατίας κατά κάθε αρχής δημοκρατίας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την απαλλαγή είναι ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω, πολύτεκνες οικογένειες με 4 παιδιά και το ετήσιο εισόδημα και στις δύο παραπάνω ομάδες να μην υπερβαίνει τις 60.000 ευρώ.

Ο Γιώργος Παπανικολάου επί πολλά χρόνια Τερψιθιώτης, γνωρίζει - όπως συνολικά όλοι οι υπόλοιποι, που κατά την χθεσινή συνεδρίαση μοίρασαν τις άδειες μουσικής σε πολλές περιπτώσεις - ότι η Γλυφάδα δεν διαθέτει ούτε ένα (1) ραδιοφωνικό σταθμό στα ερτζιανά - και με βασικό δεδομένο όσα έχουν ισχύσει και τελούν σε γνώση του συνόλου εκλεγμένων, με δεκαετίες λειτουργίας του ΓΛΥΦΑΔΑ FM - ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, η στάση τους κάθε άλλο παρά δημοκρατική και υπεύθυνη μπορεί να χαρακτηρίζεται.

Πείτε στους συμπολίτες μας όλες οι παρατάξεις,  ποιοι λόγοι σας οδηγούν να πράττετε ως φασίστες σε ένα ζήτημα που έχριζε άμεσης και εύκολης λύσης;

Επιπροσθέτως, θεωρείτε ότι σας τιμά η στάση που έχετε κρατήσει όσο λαμβάνετε τα χρήματα των δημοτών, υποτίθεται ως εκπρόσωποι, ενώ έχουμε τις αυταπόδεικτες περιπτώσεις ευνοιοκρατίας και πλήρης κατάργησης κάθε αρχής ισονομίας ισοπολιτείας;

Καθημερινά πολλοί συμπολίτες μας αξιώνουν την επαναλειτουργία του ΓΛΥΦΑΔΑ FM ο οποίος επί δεκαετίες δεν έλαβε ποτέ ούτε ένα ευρώ του κοινωνικού συνόλου από τον δήμο. Ότι ακριβώς ισχύει και με τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB τα τελευταία πέντε χρόνια, γνωρίζοντας οι συμπολίτες μας ποιοι κατά την προεκλογική περίοδο τάϊζαν με μαύρα χρήματα κάποια αντίγραφα του.

Επιτέλους δεν ντέπεστε, δεν ονομάζονται πολιτικές όσα ακολουθείτε, και δεν πρόκειται να παραστώ σε κανένα δημοτικό συμβούλιο όσο φιμώνεται την πολυφωνία τον πλουραλισμό και την ενημέρωση όλων των δημοτών στη πόλη μας.

Γλυφάδα FM 1977 - 2004 Διώξεις και Κατασχέσεις,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Δέκα χρόνια παρανομούν συστηματικά σε πρωτοκολλημένες αιτήσεις για ένα ζήτημα που έχριζε άμεσης και εύκολης λύσης.

*Ο Γλυφάδα fm ήταν τοπικό ραδιόφωνο της πόλης απο το 1977 που έκλεισαν κάποια κέντρα πολιτικοικονομικής διαπλοκής, ώστε να εκλέγονται οι παρανομούντες τόσων ετών που γνωρίζετε, οι οποίοι ταϊζουν με μαύρα κάποιους 'εκδότες' 'φωτογράφους' και 'δημοσιογράφους' και διευθετούν τα πάντα παρασκηνιακά...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">