ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μ.ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ

Ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ενημερώνοντας την Τετάρτη την αρμόδια επιτροπή της Βουλής, εξέφρασε φόβους ότι θα τριπλασιαστεί ο αριθμός των παρανόμως εισερχόμενων μεταναστών στη Ελλάδα λόγω του πολέμου στην Συρία.


Φόβους για τριπλασιασμό του αριθμού των παρανόμως εισερχόμενων μεταναστών σε σχέση με πέρυσι εξέφρασε στη Βουλή ο υπουργός Ναυτιλίας. Μίλησε για 30.000 εισόδους.

Εκτίμησε συγκεκριμένα ότι θα ξεπεράσει τις 30.000 σε σχέση με τα δύο προηγούμενα έτη που κυμάνθηκε στις 12.000.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι μόνο τον περασμένο Απρίλιο στην γειτονική Τουρκία μπήκαν 800.000 πρόσφυγες από την Συρία, ενώ ο αριθμός αυτός μπορεί να πλησιάσει τα 2.000.000 άτομα έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα και ενταντικοποιεί τους ελέγχους ώστε να αντιμετωπίσει το μεγάλο κύμα των μεταναστών που θα προσπαθήσουν να εισέλθουν παράνομα στη χώρα μέσω θαλάσσης.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Κύριε υπουργέ, ως κάτοικος Γλυφάδας και μέλος της Τ.Ο της ΝΔ, εργαστήκατε ώστε να αναλάβετε τον δήμο... Επανειλημμένα κατηγορήθηκα ως παράνομος ενώ ουδέποτε παρανόμησα. 

Δεδομένης μιας κυβέρνησης ΝΔ στη χώρα μας, και μιας διοίκησης ΝΔ στη πόλη μας, βρίσκετε σωστά όσα ισχύουν; Που είναι οι πολιτικές σας ώστε τα νότια και η Γλυφάδα να αναπτυχθούν και να επέλθει μια εξισορρόπηση για το τόπο μας;

Τελικά θα παρέμβετε ώστε να ισχύσουν τα αυτονόητα; Στο υπουργείο τύπου και ΜΜΕ υπάρχει μια αίτηση και παράβολα του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, που κατάσχεσαν επανειλημμένα καταχρηστικά. Θα παρέμβετε ζητώντας την επανεξέταση της αιτήσεως από το ΕΣΡ και τον διορισμένο σας κ. Λασκαρίδη;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μ.ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">