ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΑΣ ΕΓΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ

Κύριε δήμαρχε, κάποιοι 'συμπολίτες' μας προσπαθούν δια της πλαγίας να ισοπεδώσουν κάθε ενδεδειγμένο πλαίσιο κοινωνικής συνοχής, δημοκρατικότητας, και ισορροπιών σε τοπικό επίπεδο.

1) Ζήτησα αιτούμενος από την τέως διοίκηση να αιτιολογήσει με ποιο σκεπτικό εκμαυλίζεται η ελευθεροτυπία στη Γλυφάδα, και συγκεκριμένα πρόσωπα Τ.Ο - κομμάτων καθορίζουν την ισχύ μιας παράλογης και πλήρως αναξιοκρατικής ιεράρχισης - ταξινόμησης.

Δεν πήρα καμία απάντηση, άρα σε ένα από τα προσεχή δημοτικά συμβούλια θα θέσω το ζήτημα παρουσία του συνόλου παρατάξεων και εκλεγμένων.

2) Επί πολλά χρόνια ενημερώθηκαν τόσο οι δήμαρχοι, όσο και οι δημοτικοί σύμβουλοι, και πρωτοκολλήθηκαν αιτήσεις συγκεκριμένου χαρακτήρα στο δήμο Γλυφάδας για επαναλειτουργία του ΓΛΥΦΑΔΑ FM.

Τόσο οι δήμαρχοι, όσο και τα μέλη που απάρτιζαν το προεδρείο του δήμου παρανόμησαν σε σύννομες αιτήσεις.
Καθίσταται αυταπόδεικτο ότι, είτε είναι πλήρως ακατάλληλοι για θεσμικό ρόλο, είτε είναι διεφθαρμένοι.

Από το 1990 βρίσκονται στο υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ η αίτηση και τα παράβολα του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, άρα υφίσταται ένα βασικό αυταπόδεικτο δεδομένο.

Πείτε μας τι υφίστατο στη Γλυφάδα το 1990, την δεκαετία του 80, καθώς και την δεκαετία του 70;
Κανείς δεν δικαιούται από θεσμικό ρόλο να υπονομεύει την ορθή ιεράρχιση - ταξινόμηση - σύμφωνα του χρόνου λειτουργίας κάθε δημότη - δημότισσας και τοπικού ΜΜΕ.

Θέτω για δεύτερη και τελευταία φορά το ζήτημα, το οποίο αυταπόδεικτα ευθέως προσβάλει κάθε αρχή δημοκρατικότητας και ενδεδειγμένης ταξινόμησης.

Ποιοι αποφασίζουν να δημιουργήσουν μια ταξινόμηση στην ιστοσελίδα του δήμου, στην οποία αυτοί που έχουν μια πολυετή λειτουργία να έπονται κάποιων που ακολούθησαν πριν από λίγους μήνες;

Ποιοι έχουν το δικαίωμα αξιώνοντας θεσμικό ρόλο να παρανομούν σε σύννομες αιτήσεις των δημοτών;

Προεκλογικά παρουσία των συμπολιτών μας δηλώσατε ότι θα είσαστε δίκαιος, και σας τονίζω ότι κάποιοι εκ των υπολοίπων συμπολιτών μας ποτέ δεν ήταν, ούτε πρόκειται να γίνουν.

Ποιοι εκμαύλιζαν και εκμαυλίζουν εκ του ασφαλούς, και λαμβάνοντας από το κοινωνικό σύνολο, τη τοπική μας κοινωνία - πολιτισμό - αξιοκρατία - και δημο - κρατία;

Τα περισσότερα που βρίσκονται στην ιστοσελίδα του δήμου, έπονται χρονικά του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB.

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, και είναι πάρα πολλά αυτά που θα τεθούν και θα γίνουν προσεχώς, δεδομένου ότι γνωρίζουμε 
τι ισχύει, γιατί ισχύει, και είναι απόλυτα λάθος.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Αν δεν ισχύσουν τα αυτονόητα θα βγουν όλα στη 'σέντρα',γιατί γνωρίζουν χιλιάδες συμπολίτες μας ότι σε πλήρη αντιδιαστολή ορισμένων που συναλλάσσονται στο παρασκήνιο και κλείνουν συμφωνίες, εδώ υπάρχει η διαφάνεια και η αλήθεια, καθώς και ο σεβασμός στη δημοκρατία που κάποιοι ισοπεδώνουν από θεσμικό ρόλο αποκλειστικά για εύκολο πλουτισμό.

Από ένα χρονικό σημείο και έπειτα, ο εκμαυλισμός σε τοπικό επίπεδο, καθώς και οι συμφωνίες στο παρασκήνιο ορισμένων, με οικονομικούς παράγοντες και πολιτικά κόμματα, χαρακτηρίζονται συγκεκριμένα...και ο χαρακτηρισμός ονομάζεται (...)

Σαφώς είναι πρωτοφανές για τα χρονικά τόσο της χώρας μας, όσο και των υπολοίπων χωρών, επί δεκαετίες να εναλλάσσονται σε τοπικό επίπεδο κάπηλοι των θεσμών, της δημοκρατίας, και του τοπικού πολιτισμού, και σαφώς θα αρχίσω να σεντράρω ονόματα, καταστάσεις, συμφωνίες, μεθοδεύσεις, διαπλοκές, κ.τ.λ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΑΣ ΕΓΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">