ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΤΖΑΚΡΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ

Η πρώτη επίσημη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με ανεξάρτητο βουλευτή είναι γεγονός.Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεοδώρα Τζάκρη, είχε συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, και συντάχθηκε επίσημα με την Κουμουνδούρου.

Παράλληλα η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεοδώρα Τζάκρη, προανήγγειλε πως θα καταψηφίσει όποιο πρόσωπο κι αν προταθεί ως υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, προκειμένου η χώρα να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.

Ο κ. Τσίπρας προ ημερών συναντήθηκε με την πρώην βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων και νυν ανεξάρτητη Χρυσούλα Γιαταγάννα, η οποία, με τη σειρά της, είχε αναφέρει ότι οι απόψεις της είναι κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ.

Με δήλωση της η κ. Θεοδώρα Τζάκρη τονίζει: «Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σήμερα ενώπιον ενός κοινωνικού, οικονομικού και πολιτικού αδιεξόδου, το οποίο κάθε μέρα που περνάει επιδεινώνεται όλο και περισσότερο. Είναι υποχρέωση κάθε προοδευτικού βουλευτή να συμβάλει με τις δυνάμεις του στην άρση αυτού του αδιεξόδου. Στην συνάντησή μου με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, συντάχτηκα ανεπιφύλακτα υπέρ της ανατροπής σε όλα τα επίπεδα που επιδιώκει σήμερα η αξιωματική αντιπολίτευση» συντασσόμενη πλήρως με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

H ανεξάρτητη βουλευτής είχε υποστηρίξει ότι «δεν μπορεί να υπάρχει συσπείρωση της Κεντροαριστεράς χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ στον κεντρικό κορμό της».

Σαφώς είναι μια στρατηγική πολιτική κίνηση δεδομένου ότι υπάρχει η ενεργοποίηση Γ.Παπανδρέου χωρίς να γνωρίζουμε ποια θα είναι η συνέχεια για τον πρώην πρωθυπουργό και το επιχείρημα του.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΤΖΑΚΡΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">