ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ξεκίνησε η δημοτική συγκοινωνία στο Ελληνικό - Αργυρούπολη

Από τις 19/01/2015 ξεκίνησαν πιλοτικά (δοκιμαστικά) τα δρομολόγια της τοπικής γραμμής σε Ελληνικό - Αργυρούπολη.

Εμείς θα σταθούμε, κόντρα σε όσους επιθυμούν συστημικά τοπικά media των γνωριζόντων, σε όσα ειπώνονται καθημερινά από  τους συμπολίτες μας στην Γλυφάδα, είτε στις στάσεις, είτε εντός των λεωφορείων στη πόλη μας. 

Σήμερα λοιπόν οι συμπολίτες μας συζητούσαν για την ταλαιπωρία που υφίστανται, δεδομένου ότι γνωρίζουν τα τοπικά δρομολόγια στην Ηλιούπολη, στο Ελληνικό - Αργυρούπολη, και αναφέροντο με υποτιμητικά σχόλια για τους εκλεγμένους μας, διότι γνωρίζουν ότι βρίσκονται σε ένα από τους πλουσιότερους δήμους, χωρίς ενδεδειγμένη εκπροσώπηση από την πλευρά όλων των αιρετών.

Συγκεκριμένα ειπώθηκε: Οι γειτονικοί δήμοι φρόντισαν να δρομολογήσουν τοπικές γραμμές για την εξυπηρέτηση των δημοτών τους, ενώ στην Γλυφάδα που υπάρχουν περισσότερα έσοδα δεν ενδιαφέρεται κανείς.
Αν δεν υπάρξουν διαμαρτυρίες δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, όμως ποιοι θα διαμαρτυρηθούν; Εμείς είμαστε γέροι, οι νέοι αδιαφορούν και κατακλύζουν τις καφετέριες.

Τα τοπικά δρομολόγια ''μας κάνουν ταξίδι'', και αν κάποιος βιάζεται, δεδομένης της αναμονής περίπου μιας ώρας, και της τεράστιας διαδρομής των τοπικών γραμμών, δεν υπάρχει η κατάλληλη εξυπηρέτηση.





  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ξεκίνησε η δημοτική συγκοινωνία στο Ελληνικό - Αργυρούπολη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">