ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πολιτική καπηλεία και στον αθλητισμό στα νότια προάστια

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος

Τα Σούρμενα Ελληνικού κατέκτησαν για δεύτερη σερί χρονιά το κύπελλο μπάσκετ γυναικών, καθώς στον τελικό του φάιναλ-φορ, που διεξήχθη στη Γλυφάδα, επικράτησαν της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου με 46-42.

Ο Πρωτέας Βούλας αναδείχτηκε νικητής στον «μικρό τελικό» του 16ου φάιναλ φορ Κυπέλλου των γυναικών επικρατώντας με 81-51 της Τερψιθέας, στο ΔΑΚ «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας. 

Η επιτυχίες των τοπικών ομάδων στον αθλητισμό δεν μπορεί να φέρουν συγκεκριμένη κομματική ταμπέλα, ούτε να διαφημίζονται πολιτικοί συγκεκριμένων κομμάτων παράλληλα με τους αθλητές - αθλήτριες.

Οι συμπαθείς συμπολίτες μας οι οποίοι ενημερώνονται από τα τοπικά μμε, και ενώ υπολειπόμενα έστω ενός άμεσου - μαζικού για συγκεκριμένα συμφέροντα, διαπιστώνουν πως ακόμη και στον αθλητισμό γίνετε τεχνηέντως πολιτική καπηλεία.

Είναι δυνατόν η επιτυχία των τοπικών ομάδων να οφείλετε στις νεοεκλεγείσες διοικήσεις λίγων μηνών; Ο συνδυασμός αθλητικών ειδήσεων και παράλληλα εμπλοκής πολιτικών εντός αυτών είναι τεράστιο λάθος, η καλύτερα σκόπιμη καπηλεία.

Γνωρίζοντας λοιπόν πως παρουσιάζονται τοπικά οι ειδήσεις, οι συμπολίτες μας θα έπρεπε να έχουν σαφή και ξεκάθαρη θέση, και δυστυχώς παραμένουν απλά θεατές ώστε να τους παραχωρείτε μια θέση στα ψιλά.

Προφανώς δεν διαφέρουν με όσους χρησιμοποιούν οτιδήποτε για την επίτευξη των σκοπών τους, και μάλλον και οι ίδιοι/ες θα χρησιμοποιούσαν ανάλογες τακτικές, άρα ''δικαιολογημένα'' δεν υπάρχει ούτε μια τοποθέτηση για την λάθος βάση τοπικής ενημέρωσης, και το έλλειμμα άμεσων μαζικών δομών στη βάση που απαιτούνται.

Οι αθλητικές ειδήσεις αποκλειστικά να περιορίζονται στους αθλητές - αθλήτριες, και την αθλητική διοργάνωση. Και οι τοποθετήσεις πολιτικών για αθλητικά γεγονότα εκτός της αθλητικής είδησης σε άλλη είδηση.

Ο κάθε ένας εξ υμών είχε και έχει τις απόψεις του, και δεν πρόκειται να τις αλλάξουμε σήμερα. Όσοι έκαναν αναφορά για αλλαγές ΤΟΠΙΚΑ, πρέπει να παρέχουν τις αποδείξεις. Γιατί το αυταπόδεικτο είναι ένα. Ποτέ δεν αλλάζει το ελάχιστο, απλά αλλάζουν οι εξαγγελίες και τα πρόσωπα, ενώ οι πρακτικές παραμένουν οι ίδιες.

Τέλος ένα ερώτημα προς τους πολιτικούς μας στα νότια: Για ποιο λόγο να εμφανίζονται μαζί με τους αθλητές - αθλήτριες οι διοικούντες του παρόντος, και όχι όλοι οι πολιτευoμενοι της περιοχής; Άλλωστε, αν δεν κάνω λάθος, όλοι οι πολιτευομενοι είναι υπέρ του αθλητισμού.

Όσοι δεν καταλαβαίνετε απόλυτα συγχωρήστε μου τον ριζοσπαστικό τρόπο αντιλήψεως για την δημοκρατία που προσωπικά επιθυμούσα στην περιοχή μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πολιτική καπηλεία και στον αθλητισμό στα νότια προάστια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">