ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στη Γλυφάδα ο βασιλιάς παραμένει γυμνός

Γιάννης Κουρδομένος:  Ο κ.Παπανικολάου έπειτα από λίγους μήνες διοικήσεως αποδεικνύεται ότι μας εξαπάτησε.  

Ο ''βασιλιάς'' του παραμυθιού που χρησιμοποίησε ο κ.Παπανικολάου, η Γλυφάδας μας και οι δημότες, παραμένει γυμνός, και το βλέπουν όλοι.  Σε πλήρη αντίθεση με τον βασιλιά του παραμυθιού, ο κ.Παπανικολάου δεν φαίνεται να διαθέτει ούτε την νοοτροπία του, ούτε το επίπεδο πρακτικών του, δεδομένου ότι ο βασιλιάς αντάμειψε το παιδάκι που του είπε την αλήθεια, και όχι τους ψεύτες αυλοκόλακες. 

Στη συγκεκριμένη οδό - αλήθειας - ειλικρίνειας - του παραμυθιού που επέλεξε να βάλει στο πρόγραμμα  του ο κ.Παπανικολάου, λίγοι άνθρωποι μπορούν να κινηθούν, και σύμφωνα με τις εξελίξεις σε επίπεδο δήμου (...) καθίσταται σαφές ότι ο δήμαρχος επέλεξε να επιβραβεύει τους αυλοκόλακες αναιρώντας όσα υποσχέθηκε, δεδομένου ότι συνεχίζεται το έλλειμμα υποδομών,  η Γλυφάδα δεν άλλαξε, η διοίκηση δεν γίνετε αρωγός των δημοτών, το πρόγραμμα δεν υλοποιείται,  και οι δημότες που συμπλήρωσαν την σχετική φόρμα, στην ιστοσελίδα του υποψηφίου δημάρχου, σαφώς είναι προδομένοι - εξαπατημένοι.

Η αξιοπρέπεια για όλους τους δημότες, που επικαλείται στο πρόγραμμα του ο κ.Παπανικολάου, δεν έχει χαρακτήρα υπόστασης, διότι η αξιοπρέπεια προϋποθέτει καλή θέληση, και στη Γλυφάδα διαπιστώνουμε πολλά χρόνια ότι οι εμπλεκόμενοι στα κοινά δεν επιθυμούν την ευημερία του συνόλου, δεν επιθυμούν πρόοδο για το τόπο μας και το σύνολο, παρά μόνον την δική τους και των αυλοκολάκων τους.

Ηθελημένα και με δόλο ελάχιστοι συμπράττουν κατά της προόδου στο τόπο μας, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των συμπολιτών μας, δεδομένου ότι αρκετοί εξ' αυτών δεν διαθέτουν τις απαιτούμενες δεξιότητες, και υπονομεύουν τους υπολοίπους, άρα τους δημότες και την πόλη μας. Συγκεκριμένα, ο πολλά υποσχόμενος κ. Παπανικολάου δεν διαφέρει στον ελάχιστο βαθμό από τον παρανομούντα κ.Κόκκορη, η τον ανάλγητο κ. Σφακιανάκη, οι οποίοι υπηρετώντας κάποιους εφοπλιστές της διαπλοκής δεν επιθυμούσαν δημότες και τόπος να πάνε μπροστά. 

Ο δήμος γι' άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι είναι κατά των δημοτών, εχθρός των δημοτών, όμως, στη πραγματικότητα δεν είναι ο δήμος, είναι κάποιοι αιρετοί του δήμου που λειτουργούν με ένα τρόπο που δεν αρμόζει στους θεσμούς. Κύριε Παπανικολάου μπορεί να σας αρέσει η γελοιογραφία - διακωμώδηση - που χρησιμοποίησα; Είμαι σίγουρος ότι δεν σας αρέσει, και ακριβώς το ίδιο ισχύει για τις αντιλήψεις και πρακτικές των αιρετών στη πόλη μας. Δεν μας αρέσουν καθόλου, και δεν αρμόζουν σε ένα δήμο. Ο δήμος οφείλει να βρίσκεται δίπλα σε όλους τους δημότες, αρωγός του συνόλου, σε οτιδήποτε υφίσταται τοπικά._

Σταδιακά αποσύρουν την στήριξή τους στο πρόσωπο του δημάρχου οι συμπολίτες μας, και ένας εξ αυτών ο κ. Δημήτρης Μπουντουτσίδης.

Θα σας θυμίσω εν συντομία τον πρόλογο του ''προγράμματος'' του Γιώργου Παπανικολάου, ο οποίος δεν υπάρχει γραμμένος στο διαδίκτυο, για εύλογους λόγους, απλά υπάρχει σε μια μορφή που οι περισσότεροι δεν θα διαβάσουν ποτέ.

Γιώργος Παπανικολάου: Όλοι διαβάσαμε μικροί το παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν ''Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα''
Όλοι έβλεπαν ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός εκτός από τον ίδιο, άλλα κανείς δεν το έλεγε φωναχτά.

Έτσι και σήμερα στη Γλυφάδας μας,
Της λείπουν βασικές κοινωνικές δομές.

Αλίμονο, όμως, αν σταματούσαμε στη διαπίστωση ''ο βασιλιάς είναι γυμνός'' αυτό εξάλλου το βλέπουν όλοι! Δεν θέλουμε να κερδίσουμε τις δημοτικές εκλογές για να διοικήσουμε τη Γλυφάδα, θέλουμε να τις κερδίσουμε ώστε να αλλάξουμε τη Γλυφάδα.

Το πρόγραμμά μας είναι κοστολογημένο και άμεσα υλοποιήσιμο. Είναι δουλεμένο από όλους εμάς και όλους εσάς. Από χιλιάδες Γλυφαδιώτες, που συμπλήρωσαν την σχετική φόρμα - είτε έντυπα, είτε ηλεκτρονικά, και ανέλυσαν τις προτάσεις τους για να γίνει η Γλυφάδας μας μια Πόλη να ζεις. Μια πόλη για να ζούμε με αξιοπρέπεια.

Επιστολή Δημήτρη Μπουντουτσίδη 13-3-2015

Προς: Τον Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Γιώργο Παπανικολάου.
Κοιν: Αρχηγών Δημοτικών Παρατάξεων Γλυφάδας, Δημοτικών Συμβούλων και σε όλα τα ΜΜΕ.

Ο Θεσμός και η ορκωμοσία του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Πιστεύω κ. Παπανικολάου, Δήμαρχε της Γλυφάδας και πρώτο πολίτη της πόλης μας, να πήρατε μαθήματα περί εκπροσώπων και θεσμών, και μάλιστα από -πρόσφατους αξιωματούχους της Ελλάδας- και που είναι ίσων ή ακόμη και μικρότερων ηλικιών όλων σας.

Διάλεξα την σημερινή μέρα της ορκωμοσίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, την οποία περίμενα από 18-2-2015, για να υπενθυμίσω σε σένα και όσων πολεμούν τους ΘΕΣΜΟΥΣ και που τους πολεμάτε με έναν ιδιότυπο τρόπο του ψευτοέξυπνου και κουτοπόνηρου τρόπου και να σας υπενθυμίσω ότι, οι ΘΕΣΜΟΙ που δημιουργούνται έχουν την σημασία τους και παίζουν τον ΡΟΛΟ τους και αυτόν τον ΡΟΛΟ αυτοί που πρέπει να τιμούν, είναι οι κάθε μορφής αξιωματούχοι, ειδικά όσων διαχειρίζονται τις τύχες των λαών.

Τους ΘΕΣΜΟΥΣ κύριε Παπανικολάου και όσοι από σας με τον τρόπο σας πολεμάτε, πρέπει να γνωρίζετε ότι, πολεμάτε την Βουλή που θεσμοθετεί, πολεμάτε τους Νομοθέτες, πολεμάτε τα κόμματα που εκπροσωπείτε, πολεμάτε τα κόμματα που στηρίζετε, πολεμάτε τους φίλους βουλευτές σας, πολεμάτε τους εαυτούς σας, πολεμάτε…, δείχνετε επίσης με τον τρόπο σας, την ΑΣΕΒΕΙΑ, κυρίως όμως και κατά την άποψη μου δεν ΣΕΒΕΣΤΕ τους ίδιους τους εαυτούς σας.

Τελικώς, δεν είσαστε με κάθε νόμιμο;. Όπως για παράδειγμα τον ΘΕΣΜΟ του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης;.

Γιατί κύριε Παπανικολάου καταφέρατε να πείσετε όλους τους Δημοτικού σας Συμβούλους και τους 25 και σύσσωμα να τους έχετε, όπως πείσατε και πολλούς άλλους Δημοτικούς Συμβούλους των άλλων Δημοτικών Παρατάξεων μία ημέρα πριν (17-2-2015) για το παραχωρηθέν οικόπεδο στη Μητρόπολη;

Και το ερώτημα που θέτω. Πως έχετε απαίτηση να σας σέβονται οι πολίτες σας, όταν εσείς οι ίδιοι με τις πράξεις σας περιφρονείτε κάθε τι νόμιμο;. Αλήθεια έχετε την εντύπωση ότι πράττετε σωστά;. Πράττετε σωστά ή πράξατε σωστά όταν πρόσφατα, στις 18-2-2015 περιφρονήσατε με τον τρόπο σας και την ψευτοΣτρατηγική σας τον ΘΕΣΜΟ του συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης;. Ενώ όπως προανέφερα δεν κάνατε το ίδιο και με το παραχωρηθέν οικόπεδο στην Μητρόπολη;

Ευτυχώς όμως για τον θεσμό η συντριπτική πλειοψηφία των παρόντων Δημοτικών Συμβούλων τον ήθελαν και το έδειξαν με την ψήφο τους. Δυστυχώς όμως δεν καρποφόρησε η θέληση τους, γιατί οι αρχηγοί των Δημοτικών τους Παρατάξεων, δεν είχαν συγκεκριμένο Στρατηγικό Σχέδιο, ούτε και κανένα πλάνο –κυρίως- οι αρχηγοί των Δημοτικών Παρατάξεων κ.κ Παπανικολάου και Κόκκορης, όμως να εξαιρέσω τους κ.κ Δίβαρη και Βοριά που με τις παρεμβάσεις τους, προστάτεψαν τον θεσμό.

Ύστερα και από τα παραπάνω και αφού διαπίστωσα βάσιμα πλέον με όσα προαναφέρω, ότι τον θεσμό του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης ο κ. Παπανικολάου δεν τον προστάτεψε, και ακράδαντα πιστεύω ότι δεν τον θέλει, και επειδή δεν στήριξα και δεν στηρίζω αξιωματούχους που δεν στηρίζουν θεσμούς όπως για παράδειγμα τον ΘΕΣΜΟ του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, αποσύρω την στήριξη που μέχρι σήμερα είχα, προς το πρόσωπο του Δημάρχου Γλυφάδας κ. Παπανικολάου.

Δημήτρης Μπουντουτσίδης

Υ.Γ. Κύριε Παπανικολάου, μη μπείτε στον κόπο να δώσετε εσείς ή κάποιοι άλλοι την δική σας εξήγηση, καλύτερα να τους συμβουλέψετε, γιατί όπως γνωρίζετε καλύτερα από αυτούς τα δικά μου γραπτά, προηγούνται κάθε τι επόμενο._

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος. 14-03-2015

Αγαπητέ Δημήτρη Μπουντουτσίδη, άργησες πάρα πολύ για να αποσύρεις την στήριξη σου στο πρόσωπο του Δημάρχου Γλυφάδας Γιωργάκη Παπανικολάου.

Να μου το θυμάσαι,
Ο δήμαρχος επιδιώκει τον σύντομο εγκλεισμό του στις δικαστικές φυλακές, - για καταχραστές δημοσίου χρήματος. Δυστυχώς θα πάρει μαζί του και έντιμα παιδιά - ναι, παιδιά, που ψηφίζουν ότι τους υποδεικνύει. (Το έργο επαναλαμβάνεται. βλ. Κόκκορη, 26 δημοτικοί σύμβουλοι κατηγορούμενοι για κακουργηματική απιστία).
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στη Γλυφάδα ο βασιλιάς παραμένει γυμνός Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">