ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δήμος Γλυφάδας: Όλο ίδια και τα ίδια

Για εμάς έχει τεράστια σημασία αν θα αποκτήσουμε στα νότια πρόοδο, πολιτισμική ταυτότητα, κοινωνική συνοχή, δημοκρατία, και τον πολιτισμό που αρμόζει στον τόπο μας.

Για αυτούς που μέχρι σήμερα ψηφίσατε στο δήμο Γλυφάδας, και εν γένει στα νότια προάστια, σημασία έχει να περνάνε αυτοί καλά, όπως και οι αυλοκόλακες τους, παράλληλα με την οικονομική ελίτ που υπηρετούν.

Σας θυμίζω τις πρακτικές του τέως δημάρχου Κ.Κόκκορη, ο οποίος δαπανώντας πολλές χιλιάδες ευρώ αναζητούσε την πολιτισμική μας ταυτότητα!!! 

Έπειτα δημόσιων αιτημάτων - με δημόσια έκθεση του δημότη - επέλεξε για τέσσερα χρόνια να δαπανηθούν πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ για τις ''ανάγκες'' γραφείου τύπου, το οποίο παρείχε αποκλειστικά προσωπικό λιβάνισμα του ιδίου.

Το ίδιο φαινόμενο επαναλαμβάνεται με τον Γιώργο Παπανικολάου, ο οποίος επέλεξε να ακολουθεί την πεπατημένη Κ.Κόκκορη, φροντίζοντας για δυο υποστηρικτές του με απ' ευθείας ανάθεση του γραφείου τύπου, το οποίο επίσης εξυπηρετεί προσωπικό λιβάνισμα της διοικήσεως, και επιπροσθέτως στο παρασκήνιο υφίσταται και μια ειδικού τύπου διαπλοκή.

Μπορείτε να κάνετε μια πρόσθεση πόσο κόστισαν στους δημότες τα ''γραφεία τύπου του δήμου'' τι παρέχουν στο σύνολο, τι εξυπηρετούν, και στη συνέχεια να αποφανθείτε για ποιους λόγους αρνούνται την ισχύ των αυτονόητων στα νότια.

Συγκεκριμένα: Με τα χρήματα όλων των δημοτών καλύπτονται οι ανάγκες ''γραφείων τύπου'' του δήμου, ενώ όπως γνωρίζετε τα ''γραφεία τύπου'' είναι περιορισμένων δυνατοτήτων, και δεν καλύπτουν επαρκώς το σύνολο, άρα όσοι ευαγγελίζονταν αλλαγές, ανάπτυξη, πρόοδο, οφείλουν να το αποδείξουν εμπράκτως.

Τονίζω ότι τόσο ο κ.Κόκκορης, όσο και ο κ. Παπανικολάου, φρόντισαν έπειτα από συγκεκριμένα αιτήματα του δημότη, ο οποίος έχει να επιδείξει δεκαετίες ανιδιοτελούς λειτουργίας τοπικά, να δρομολογήσουν υπέρ των συμφερόντων κομματικών τους, παραταξιακών τους, και υποστηρικτών τους, που δεν είχαν να επιδείξουν τίποτα, είτε εμφανίστηκαν πέρυσι, ενώ για τις αλλαγές, και την πολλά υποσχόμενη πρόοδο που υποσχέθηκαν, δεν έπραξαν το ελάχιστο.

Ξέρετε πόσο κοστίζουν τα ''γραφεία τύπου'' του δήμου, ξέρετε πόσο κοστίζουν οι απ' ευθείας διορισμένοι/ες, επίσης γνωρίζετε τι παρέχουν, πως το παρέχουν, άρα δεδομένων όσων γνωρίζετε μπορείτε να μας πείτε γιατί δεν πέρασαν τα αιτήματα του δημότη στο δημοτικό συμβούλιο;

Με τα ίδια χρήματα που παρέχονται στα ''γραφεία  τύπου'' εμείς μπορούμε να παρέχουμε πραγματική πρόοδο, αμεσότητα, πλουραλισμό, πολυφωνία, και μαζικό χαρακτήρα, άρα οι κ.κ. εκλεγμένοι στη Γλυφάδα, εγκληματούν, και ποτέ δεν χρησιμοποίησα υπερβολικούς όρους. 

Αν δεν πρόκειται για υποχείρια συμφερόντων της οικονομικής διαπλεκόμενης ελίτ, τότε γιατί δεν πράττουν τα αυτονόητα, έστω για να μας δοκιμάσουν, και να μπορούν στη συνέχεια να επικαλούνται ότι είχαν δίκιο που δεν έκαναν τις ορθές ενέργειες.

Άλλωστε δεν πρόκειται για κάποια υπερβολική δαπάνη. Όσο κοστίζουν στον ετήσιο προϋπολογισμό ''τα γραφεία τύπου'', θα κοστίζει και η αμεσότητα - πλουραλισμός - πολυφωνία - πρόοδος, και δεδομένου ότι το ζητούμενο είναι οι πραγματικές αλλαγές για κοινωνικές δομές που αρμόζουν στο σύνολο των δημοτών σύγχρονων πόλεων. 

Γλυφάδα και νότια προάστια παραμένουν οι ουραγοί ολόκληρης της χώρας.
Η απόλυτη αλήθεια. Ακόμη και στο τελευταίο χωριό της χώρας υπάρχει είτε ένα ραδιόφωνο, είτε ένα περιφερειακό τοπικό κανάλι, άρα σύγχρονη ενημερωτική κάλυψη, πλην των νοτίων προαστίων Αττικής, και όλα αυτά έπειτα της αναπαραγωγής δια στόματος Παπανικολάου όσων μετέδωσα πριν από 20 χρόνια για την πόλη που άφησαν ουραγό.

Ίσως μπορείτε ''δια της πλαγίας'' τα τελευταία χρόνια να πείθετε όσους και όσες δεν είναι καταρτισμένοι, σίγουρα όμως όσοι είναι γνώστες δεν πείθονται, δεδομένου ότι χιλιάδες συμπολιτών μας αν το επιθυμούν μπορούν να έχουν μια ιστοσελίδα και να αναρτούν κάποιες ειδήσεις η βιντεάκια, σαφέστατα όμως στα νότια δεν επήλθε καμία απολύτως αλλαγή, και αλλαγή ίσον πραγματική αλλαγή όσων γνώριζαν οι συμπολίτες μας στα νότια προάστια. 

ΑΛΛΑΓΕΣ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ: ΔΗΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ: Με επιχειρήματα αλλαγών εμφανιστήκατε, αυτή ήταν η διακήρυξη σας, και αν κάνετε πίσω θα σας κρίνουν συνολικά οι συμπολίτες μας._

Η απόκλιση - εξαπάτηση - κλείνει αυτομάτως τις πόρτες.

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμος Γλυφάδας: Όλο ίδια και τα ίδια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">