ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Να παρέμβει και ένας εισαγγελέας στο δήμο Γλυφάδας

Άλλη μια αυταπόδεικτη περίπτωση διασπάθισης του δημοσίου χρήματος το πρόσφατο κονδύλι 300.000 χιλ. ευρώ για τον ''πολιτισμό'' στη Γλυφάδα.

Δώστε μας άμεσα αναλυτικά που και πως διαχειρίζονται - χορηγούνται - διατίθενται - τα χρήματα που υπογράψατε για τον τοπικό πολιτισμό, και την κοινωνική - πολιτιστική παρέμβαση.

Μπορούν να κρίνουν άπαντες αν υφίσταται ο ενδεδειγμένος τοπικός πολιτισμός στη Γλυφάδα των κομμάτων, των συμφερόντων,  και των παρανομούντων σε σύννομες αιτήσεις των δημοτών, οι οποίες χρονίζουν, οι οποίοι διαχρονικά ληστεύουν το τοπικό πολιτισμό, ώστε να διαβιούν κομματικοί - παραταξιακοί - εθελοντές - φίλοι - γνωστοί - και λοιποί παρατρεχάμενοι.

Να παρέμβει κάποια στιγμή και ένας εισαγγελέας ώστε να ερευνηθεί διεξοδικά πόσα εκατομμύρια έχουν δαπανηθεί εξ ονόματος ''τοπικού πολιτισμού'' στο δήμο Γλυφάδας, τα οποία τμηματικά διατίθενται αποκλειστικά σε παραταξιακούς, ημέτερους, φίλους, γνωστούς, και σε ''εκδηλώσεις'' των κομματικών γνωριζόντων που αξίωσαν τη συμμετοχή τους στα κοινά.

Η αποκεντρωμένη διοίκηση ''κουκουλώνει'' επί χρόνια την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, σε μια πόλη που οι εμπλεκόμενοι στα κοινά - κομματικοί - προσωπικά για εμένα με δόλο εγκληματούν κατά του πραγματικού τοπικού πολιτισμού και των δημοτών.

Δεν υφίσταται το ελάχιστο αναλυτικών αποδείξεων πως διατίθενται αυτά τα χρήματα από τους εκάστοτε διοικούντες, με ποιο σκεπτικό διατίθενται - διαχειρίζονται, και δεδομένων αιτημάτων για πραγματικό Τοπικό Πολιτιαμό όλων των δημοτών - Διαφάνεια - Πλουραλισμό, στα οποία συστηματικά παρανομούν επί χρόνια, καθίσταται αυταπόδεικτο ότι κακοδιαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα.



Να παρέμβει κάποια στιγμή και ένας εισαγγελέας για ενδελεχή έλεγχο των οικονομικών του δήμου Γλυφάδας τα τελευταία πέντε χρόνια.
Από τις 300.000 χιλ. ήδη οι 20.000 διατέθηκαν σε δυο ώρες για μια εκδήλωση της Τετάρτης.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Όσων αφορά τους Έλληνες πολίτες οι εκάστοτε κυβερνήσεις και αρχές γνώριζαν και μπορούσαν να διοργανώνουν επανειλημμένα ολόκληρες επιχειρήσεις ώστε να αποσιωπηθεί η αλήθεια κλείνοντας ραδιοφωνικούς σταθμούς, και κατάσχοντας μηχανήματα εκατομμυρίων, όσων αφορά τα κόμματα, τους πολιτικούς, και την εγκληματική τους δράση, ποτέ δεν παρενέβησαν, ακόμη και στις περιπτώσεις που με δόλο παρανομούν σε σύννομα αιτήματα δέκα χρόνια ενώ κακοδιοικούν και κακοδιαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα.

Δήμος, ποιος δήμος;
Εκπροσώπηση, ποια εκπροσώπηση;
Δικαιοσύνη, ποια δικαιοσύνη;
Τι δηλώνει η αποσιώπηση από τη πλευρά όλων των κομμάτων των επανειλημμένων διώξεων και κατασχέσεων κατά του πολίτη, και ειδικά όταν αξιώνουν θεσμικό ρόλο και συμμετάσχουν οι διώκτες στα κοινά διαχειριζόμενοι κάκιστα το δημόσιο χρήμα; Τι δηλώνει η επί χρόνια συστηματική παρανομία σε σύννομες αιτήσεις των κομματικών μελών - διοικούντων -  κατά του δημότη, την ίδια στιγμή που επικαλούνται κοινωνικές και πολιτιστικές παρεμβάσεις που οι συμπολίτες μας πληρώνουν αδρά; (βλέπε ΚΑΠΠΑ Δήμου Γλυφάδας)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Να παρέμβει και ένας εισαγγελέας στο δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">