ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι παρατάξεις Γλυφάδας και το παρασκήνιο αντιδημοκρατικότητας


Ντροπή σας που αξιώσατε να βρεθείτε στο δήμο ώστε να παρανομείτε κατά των δημοτών του τόπου και της τοπικής δημοκρατίας.

Υπάρχουν συμπολίτες μας οι οποίοι δεν γνωρίζουν τι ακολουθείται αρκετά χρόνια σε επίπεδο δήμου, με τις διαχρονικά εγκληματικές κακοδιοικήσεις, η δεν γνωρίζουν τι ίσχυε επί κ. Κόκκορη, Θεοδωρόπουλου, Σφακιανάκη, Λανδράκη, κ.τ.λ; 

Αξίωσαν την εκλογή τους αραδιάζοντας ένα σωρό ψέματα, και πλην της εξαπάτησης που σήμερα αποτελεί καθολικό τοπικό φαινόμενο, της αδιαφάνειας, των δυο μέτρων και σταθμών, και της δρομολόγησης βολέματος αποκλειστικά παραταξιακών και ημέτερων, δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα άλλο.

Θρασύτατοι κάπηλοι, ψεύτες, οι οποίοι έκαναν σύνθημα την ''πρότυπη πόλη'' και την ''ανάπτυξη'' σε μια πόλη που ενώ υφίσταντο στα ερτζιανά τοπικοί σταθμοί των δημοτών αυτοί οι απατεώνες των θεσμών ουδέποτε τους συνέδραμαν.

Μπήκαν στο δήμο οι εχθροί της διαφάνειας , της τοπικής δημοκρατίας, και των δημοτών, και καθίσταται αυταπόδεικτο δεδομένου ότι όταν ήταν διοίκηση δεν έπραξαν το ελάχιστο για την τοπική πλουραλιστική δημοκρατία, και σήμερα που βρίσκονται στην αντιπολίτευση γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι τα ισχύοντα σε επίπεδο δήμου δεν τιμούν ούτε τον δήμο ούτε τους εκλεγμένους.

Ειδικότερα: Από το 2005, ώστε να μην γυρίσω το χρόνο στη δεκαετία του 80, που κατατέθηκε Μελέτη - Πρόταση - Αίτηση στο δήμο Γλυφάδας, και στον αποδεδειγμένα λίγο για δήμαρχο κ.Σφακιανάκη, έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων, έχουν περάσει δέκα χρόνια αποδεδειγμένα εγκληματικών κακοδιοικήσεων, και απαράδεκτων για τους θεσμούς. 

Μετά τα πυροτεχνήματα εξαπάτησης των συμπολιτών μας, όλων αυτών που παρέλασαν τα τελευταία χρόνια, και ειδικότερα στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, οι υποτιθέμενα ''ανεξάρτητοι'' διοικούντες των κομμάτων που συνολικά γνωρίζετε, μπήκαν στο δήμο φροντίζοντας αποκλειστικά τα συμφέροντα των παραταξιακών - κομματικών τους, των ημέτερων, και της διαπλοκής, και ενώ δεν υπήρξε ούτε μια τοποθέτηση συνεχίζεται η παρανομία κατά των σύννομων αιτημάτων.

Από τη πλευρά τους το μοναδικό αυταπόδεικτο είναι: Η καθολική αντιδημοκρατικότητα που διέπει το δήμο Γλυφάδας, δεδομένου ότι αξίωσαν τις ψήφους των συμπολιτών μας και μόλις ανέλαβαν άρχισε ο χορός της διαπλοκής τους κατά του δήμου και των δημοτών.

Φρόντισαν επιλεκτικά να δημιουργήσουν για άλλη μια φορά ένα στρατό έμμισθων παραταξιακών τους που τους αμείβουν με τα χρήματα όλων των δημοτών ώστε να στρέφονται και κατά του δήμου.

Είναι γνωστό ότι ο δήμος είναι το σύνολο των δημοτών, και διαπιστώνοντας συνολικά τις πρακτικές των διοικούντων γνωρίζετε ότι για τους εκάστοτε κακοδιοικούντες Γλυφάδας πλην των ιδίων δεν υπάρχει κανείς άλλος σε επίπεδο δήμου.

Οι έμμισθοι τους  ''εθελοντές'' με τα χρήματα όλων των δημοτών καθημερινά στρέφονται κατά του δήμου, του συνόλου δημοτών, αιρετών, παρατάξεων, δεδομένου ότι τους έχουν εξαφανίσει.

Επιεικώς απαράδεκτη η στάση όλων των τοπικών παρατάξεων, δεδομένου ότι καμιά δεν τοποθετήθηκε γι' άλλη μια φορά για όσα κάκιστα ισχύουν σήμερα σε επίπεδο δήμου, και αρκέστηκαν σε στημένες καταστάσεις που έχουν στόχο την εξαπάτηση της τοπικής κοινωνίας. 

Δεν μπορεί η εκάστοτε διοίκηση επιλεκτικά να φροντίζει τη διάθεση του δημοσίου χρήματος σε παραταξιακούς και υποστηρικτές, όπως και σε γραφικές πλέον διαμορφωμένες τοπικές καταστάσεις, εγκληματώντας κατά των υπολοίπων, και το σύνολο των παρατάξεων να συνδράμει κατά της πραγματικής τοπικής δημοκρατίας, πλουραλισμού, διαφάνειας με την δεδομένη αποσιώπηση.

Θέλω να γνωρίζω όπως και οι συμπολίτες μας σε τι διαφέρετε όταν δεν υπάρχει ούτε μια τοποθέτηση.

Θέλετε πραγματικά τη συνέχιση όσων ίσχυαν και ισχύουν;

Γνωρίζουμε εκ προοιμίου ότι όσοι δεν τοποθετούνται σε συγκεκριμένα ζητήματα δεν διαφέρουν στον ελάχιστο βαθμό όσων σήμερα κακοδιοικούν.

Μπορείτε να μας πείτε τι θα κάνατε εσείς στη θέση τους;

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι παρατάξεις Γλυφάδας και το παρασκήνιο αντιδημοκρατικότητας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">