ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η κιθάρα υπολείπεται χορδών

Το υποτιθέμενο ήθος στη Γλυφάδα 

Ποτέ δεν έγραψα άρθρα, έγραψα αποκλειστικά και μόνο την αλήθεια όπως την αντιλαμβάνομαι και την γνωρίζω ο ίδιος.

Γνώρισα επί δεκαετίες την ανηθικότητα των πασόκων και των νεοδημοκρατών, την καυτηρίασα δημοσιά, πλήρωσα το τίμημα ενώ έπρεπε να πληρώνουν αυτοί, και σήμερα γίνετε σαφές ότι και στον αντίποδα των αριστερών - "ριζοσπαστων" ισχύει ακριβός το ίδιο.

Κατάφεραν να τους μολύνουν οι καπιταλίστες - νεοφιλελεύθεροι και να γίνουν και αυτοί κάτι ανάλογο, η και χειρότερο.

Δεν υπάρχει τίποτα πλέον που να στοιχειοθετεί ότι κάποιοι "αριστεροί" διαφέρουν από τους υπολοίπους.


Η Δωρεά του Μιχάλη Πομοδωρου 

Ανηθικότητα, αδικία, εξαπάτηση, λαμογιά, παλιανθρωπιά, αναξιοκρατία
συνθέτουν τη σημερινή πραγματικότητα στη χώρα μας,
και όσοι προσπαθήσουν να σταθούν απέναντι σε όσους τα ακολουθούν δεν έχουν καμιά ελπίδα. Εκτός αν κάνω σημαντικό λάθος, και αδικώ όσους ετεροχρονισμένα εμφανίστηκαν ως οι ανατροπείς των κακώς κειμένων, οι οποίοι τις προηγούμενες δεκαετίες όταν καθημερινά καυτηρίαζα από το ραδιόφωνο τα κακώς κείμενα των πολιτευομενων κρυβόντουσαν. 

Σημεία και τέρατα η σημερινή πραγματικότητα βλέποντας την αποδοχή όσων προσπαθούσαν να αποδείξουν ότι είναι οι σωστοί της ιστορίας να γίνονται ακόλουθοι των απαράδεκτων.

Σε μια πραγματικότητα καθολικής λαμογιάς και δημοσίων σχέσεων που ακολουθούνται κατά κόρον  θα βρίσκονται πάντα ισχυροποιημένοι οι ανάξιοι κάπηλοι και οποιαδήποτε αληθινή αλλαγή δεν πρόκειται ποτέ να προκύψει.

Οι πραγματικές αλλαγές προϋποθέτουν έντιμη στάση, καταλληλότητα, και ειλικρίνεια, και όπως γνωρίζεται αυτά σπανίζουν σήμερα.

Η κιθάρα υπολείπεται χορδών


Υπάρχει το βασικό παράδειγμα της Γλυφάδας, στο οποίο υπάρχει ένας έντιμος δημότης, ο οποίος ουδέποτε καπηλεύτηκε το σύνολο, παρείχε συγκεκριμένα δείγματα γραφής, λειτούργησε επί χρονιά χωρίς το δημόσιο χρήμα, και ενώ μπορούσε σε εποχές που τοπικά δεν υπήρχαν ούτε κινητά τηλέφωνα, ούτε wifi, ούτε sosial media, facebook, κ.τ.λ, να καταλάβει άνετα πέντε έδρες στο δήμο Γλυφάδας, και να προκύψει αληθινό πλαίσιο αλλαγών, προόδου, τοπικού πολιτισμού, διαφάνειας, πλουραλισμού, αμεσότητας, δημοκρατίας, επέλεξε να δοκιμάσει το κοινωνικό σύνολο.

Η τοπική πραγματικότητα είναι σαφής:  Τα λαμόγια που επί χρόνια ληστεύουν όσα προανέφερα στη Γλυφάδα, παράλληλα λήστεψαν και την πνευματική μου εργασία.

Δεν πειράζει, προφανώς αποτελώ το απόλυτο λάθος δεδομένου ότι ποτέ δεν εξαπάτησα τους συμπολίτες μας, και εγκαταλείπω ώστε να διευρύνεται την πολιτική και κοινωνική σας σήψη.

Δεν γνωρίζω αν έφτασε στους τελικούς αποδέκτες γιατί κάποιοι την έκλεψαν. Κάποιοι έφτασαν στο σημείο να κλέψουν ακόμη και την δωρεά χωρίς χορδές. 

Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν τις αλλαγές που έγιναν η θα γίνουν από εσάς που έχετε εμπλοκή με τον δήμο και τα κοινά. Γνωρίζουν τους επί χρόνια εγκληματίες των θεσμών με ακόρεστη πλεονεξία για το δημόσιο χρήμα, όπως και την πρόοδο που δημιουργήσατε όσοι παρελάσατε στη Γλυφάδα. 

Γι' αυτή τη πρόοδο δεν έχουμε λόγια. Έστησαν παραμάγαζα προπαγάνδας εντός του δήμου Γλυφάδας, και συνολικά στράφηκαν κατά της ελευθεροτυπίας, της αμεσότητας, της διαφάνειας, και της προόδου, για τα παραταξιακά συμφέροντα ''παραγόντων'' όλων των κομμάτων.

Η Ενημέρωση που σερβίρεται από τα παράκεντρα χωρίς μια ενέργεια από τη πλευρά τους για αυτά που πρέπει να ισχύουν τοπικά δηλώνει το πολιτικό ανάστημα και ήθος. 

Επίσης οι συμπολίτες μας γνωρίζουν το σημαντικό τοπικό πολιτισμό, ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗΣ, στον οποίο υφίσταται ο συναγωνισμός στο ποιοι θα γίνουν οι μεγαλύτεροι απατεώνες, κάπηλοι, χωρίς να υπάρχει ούτε ένα δείγμα - απόδειξη της αξίας όσων ενεπλάκησαν εκπροσωπώντας επάξια τόσο το τόπο όσο και τους δημότες.

Οι ''ανεξάρτητοι'' διοικούντες της Γλυφάδας, των Αλλαγών και της Προόδου, που έστησαν τα παραμάγαζα προπαγάνδας εντός του δήμου ώστε να μην υπάρξει αληθινή πρόοδος, και στον αντίποδα αυτοί που αποσιωπούν την αλήθεια, δεν έπραξαν το ελάχιστο, και προσβλέπουν στην αναπαραγωγή 
των κακώς κειμένων.

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η κιθάρα υπολείπεται χορδών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">