ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νέο κατάστημα Pink Woman στην Γλυφάδα

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ PINK WOMAN ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΝΕΟ FASHION FLAGSHIP STORE
ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

#pinkaboutit #glyfadaturnspink

Πριν από λίγες μέρες άνοιξε τις πόρτες του το νέο fashion flagship store στην Γλυφάδα. Η Pink Woman γιόρτασε τις πρώτες μέρες λειτουργίας του νέου καταστήματος υποδεχόμενη το κοινό με ένα τριήμερο ειδικών προνομίων.
Το εντυπωσιακό τριώροφο κτίριο 400 τ.μ. ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη αισθητική του. Τον σχεδιασμό και τη διακόσμηση του νέου καταστήματος ανέλαβε ο καταξιωμένος αρχιτέκτονας και interior designer Αναστάσιος Σοτοβίκης. Ακολουθώντας το νέο ελκυστικό concept της Pink Woman που εφαρμόζεται με επιτυχία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το κατάστημα εντυπωσιάζει για τον λιτό συνδυασμό του λευκού χρώματος με το ξύλο, και δημιουργεί ένα φιλόξενο περιβάλλον που χαρίζει μία ξεχωριστή εμπειρία shopping.
Σε λίγες μέρες, η Pink Woman, το γρηγορότερα αναπτυσσόμενο fast-fashion brand θα παρουσιάσει τη νέα καμπάνια S/S 2015 με κεντρικό πρόσωπο τη μοναδική Δούκισσα Νομικού. Με βασικό γνώμονα τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, τα υλικά υψηλής ποιότητας, τις ιδιαίτερες σχεδιαστικές λεπτομέρειες και τις προσιτές τιμές, η Pink Woman έχει κατακτήσει την προτίμηση των style lovers, συνδυάζοντας μοναδικά κομψότητα και άνεση.
Κατάστημα: Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 23, Γλυφάδα, 210 8947238

Λίγα λόγια για την Pink Woman:

Η εταιρεία ενδυμάτων Pink Woman ιδρύθηκε το 2004 στη Βόρεια Ελλάδα και μέχρι σήμερα συνεχίζει την ανοδική πορεία της στην αγορά της Ελλάδας και του εξωτερικού. Το δίκτυο της Pink Woman αποτελείτε από 67 καταστήματα στην Ελλάδα, 6 στην Κύπρο, 3 στο Dubai, 1 στη Συρία, 2 στην Ιορδανία και 2 στην Αλβανία.

Η ελληνική εταιρεία ενδυμάτων, στηρίζει ιδιαίτερα την τοπική αγορά μέσα από την κεντρική μονάδα παραγωγής στην Καβάλα, έκτασης 4.000 μ², όπου και πραγματοποιείται το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής. Η Pink Woman ξεχωρίζει για τη πολιτική κοινωνικής ευθύνης που έχει υιοθετήσει από την ίδρυση της και συνεχίζει στηρίζοντας  φιλανθρωπικές ενέργειες . Το 2010 βραβεύτηκε ως η ελληνική εταιρεία με τους πιο ραγδαίους ρυθμούς ανάπτυξης.


Για περισσότερες πληροφορίες:  pinkwoman-fashion.com               
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νέο κατάστημα Pink Woman στην Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Γιάννης Κουρδομένος