ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δεν φτάνουν 25 χρόνια διαπλοκής;

Του Γιάννη Κουρδομένου

Δεν φτάνουν 25 χρόνια διαπλοκής και ληστείας δισεκατομμυρίων όπως και της δημοκρατίας;

Για όσους αρέσκονται σε υποκριτικές παραστάσεις, και σε προπαγάνδα έμμισθων, μπορεί όλα να είναι μια χαρά, όμως, για όσους δεν αρέσουν τα στημένα ''παιχνίδια'',  είναι πασιφανές ότι η διαπλοκή έξι οικογενειών κινεί τα νήματα και επί του παρόντος.

Αν θεωρείς ότι σήμερα κυβερνά η αριστερά είσαι βαθιά νυχτωμένος, γιατί για άλλη μια φορά γίνετε σαφές ότι κυβερνάνε οι οικογένειες της διαπλοκής.

Έχουν περάσει μήνες έπειτα των εκλογών, η διαπλοκή κάνοντας παιχνίδι με όλους έστρωσε το χαλί να περάσουν τα κόμματα υπηρέτησης της αντισυνταγματικότητας τους, των παρανομιών τους, και της μαφίας τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ της ''ριζοσπαστικής αριστεράς'' συμβιβάστηκε στην υπηρέτηση των καναλαρχών της διαπλοκής, και όπως φαίνεται όσο κρατήσει ως κυβέρνηση θα υπηρετεί αποκλειστικά το κεφάλαιο και την διαπλοκή των mediaρχων.

Για άλλη μια φορά, έπειτα του ΠΑΣΟΚ, έρχεται για δεύτερη φορά ο υποτιθέμενος σοσιαλισμός των καπήλων του λαού, οι οποίοι δεν πρόκειται να περάσουν κανένα σχέδιο νόμου για να αποκαταστήσουν την δημοκρατία και την νομιμότητα, ούτε πρόκειται να εφαρμόσουν τους ήδη ισχύοντες νόμους.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για εμάς παραμένει ανύπαρκτη.

Ο λαός σταδιακά θα αφυπνίζεται, θα γνωρίζει, θα έχει τις αποδείξεις, και δεδομένου ότι δεν προτίθενται να υπάρξει κοινωνική δικαιοσύνη, αληθινή δημοκρατία, και ριζοσπαστικοποίηση της κοινωνίας, όποια ήταν η κατάληξη για το ΠΑΣΟΚ θα είναι και του ΣΥΡΙΖΑ των Πασόκων.

Σας αφιερώνω ένα κλασσικό τραγούδι της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου με στίχους ''Δυο πόρτες έχει η ζωή άνοιξα μια και μπήκα'' και αφήνω σε εσάς τη συνέχεια, δεδομένου ότι όπως μπήκατε στην εξουσία έτσι θα βγείτε από τον λαό._

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Θέλετε να επαναλειτουργήσετε την ΕΡΤ, στις οποίας τις αποθήκες κατέληγαν τα κατασχεμένα του λαού ώστε να κυβερνάνε οι επιλεγμένοι της διαπλοκής των γνωστών οικογενειών.Το λαό πότε θα τον υπηρετήσετε; Επί 11 χρόνια παραμένουμε κλειστοί, όσο εσείς επί του παρόντος υπηρετείται τις παρανομίες της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. 


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δεν φτάνουν 25 χρόνια διαπλοκής; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">